DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
evet suçlu oluyorsun karşındaki kişi sana islami sormamış sadece site hakkında bilgi sormuş .
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
nadlog
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SEO Stratejisti
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bu işler bazen o derece basitleşiyor ki bazı şeylerden daha da çok tiksinir hale geliyorum. Meselenin İslamla ne alakası var anlayamadım bir türlü. Burası bir webmaster forumu... Burada konuların teknik ve hukuki boyutları ele alınır. Etik boyutu değil! Herkes hayatta yaptıklarının sorumluluğunu kendi başına yüklenir. Adam adult site açmak istiyorsa açar. Eğer ben kendi ahlak anlayışım çerçevesinde bunu uygun bulmuyorsam girip izlemem. Adamın günahından, sevabından bana ne?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
T** F**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
siyaset ve din girdi mi bir yere tamamdır zaten! ayrışmak için her türlü sebep oradadır. inanç ve düşünce farklı şeydir, bilgi ve tecrübe farklı. yani dini inanışın burada yeri yok. dini dayatmalara da kimsenin hakkı yok! adam hıristiyansa ne olacak? sana göre mi yaşayacak.. oldu paşam! lafımı da başka yerlere çekmeyin lütfen. inanmayın demiyorum, müdahale etmeyin diyorum. ve polemik istemiyorum.
siyasi başlık olaydı kilitlenmişti çoktan; gittiği yer belli çünkü.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Hiçbir şey istedigim yok senden felek, ama yine de ucuz olsun ekmek, ve pahalı olsun insan hayatı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun süredir foruma girmiyordum. Şöyle bir bakayım dedim. Sanırım bundan sonra şöyle bir bakmak için bile foruma girmeyeceğim.
Birkaç kendini bilmezin böyle saçma sapan konularla forumu kirletmesine izin vermeyin.
gencisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Kuaför
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam sen aç. En sağlam takipcinde ben olucam .
Çok saçma sapan yorumlar gelmiş. Bu forumda bu kadar geri fikirli insanların olduğunu sanmıyordum.