nadlog adlı üyeden alıntı

Bu işler bazen o derece basitleşiyor ki bazı şeylerden daha da çok tiksinir hale geliyorum. Meselenin İslamla ne alakası var anlayamadım bir türlü. Burası bir webmaster forumu... Burada konuların teknik ve hukuki boyutları ele alınır. Etik boyutu değil! Herkes hayatta yaptıklarının sorumluluğunu kendi başına yüklenir. Adam adult site açmak istiyorsa açar. Eğer ben kendi ahlak anlayışım çerçevesinde bunu uygun bulmuyorsam girip izlemem. Adamın günahından, sevabından bana ne?

Ben bana ne demiyorum o yüzden detaylı açıklama yazmasam da görüşümü belirtiyorum tıpkı senin yaptığın gibi. Sen konuya öyle bak ben de şöyle bakayım: İnsanlar o kadar tuhaf ki senin etik dediğin şeye ben dini diyorum ve buldurtma bana etrafındaki günahlara engel olmayla alakalı hadisleri veya ayetleri.

Banane de senin hatan o bil ki banane dememen lazım eğer ki elhamdülillah sen de müslümansan! Etikmiş sen de bana göre basit düşünüyorsun, ne güzel yaşıyoruz ikimizde. İslamla olan alakası hakkında bir önceki mesajımı okumadın herhalde. Bir bak bence.