Gerrard
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Cok duyuyorum bu tarz forumlarda senin yerinde olsam, orada olsam ne paralar kirardim uff uf tarzi yorumlar. Florida'da yasiyorum. Burada yasalim. Bu internetten ne tarz isler yapabilirim ekstra, fikirlerinize acigim.
Sunu belirtmek istiyorum
-Amerika'da nasil para kazanabilirim? sorusunu sormuyorum. -Amerika'dayim, burada olusumu kullanip ekstra nasil para kazanabilirim'i soruyorum. Yani siz olsaniz neler yapardiniz. Merak ettim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Yurtdışında olduğunuzdan dolayı birçok ürüne bizden daha kolay erişim sağlayabilirsiniz. Gümrükten sorunsuz olarak geçirebileceğiniz ürünlerin siparişini alıp arada komisyon yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yurt dışında adsense gelirleri çok daha iyi. Senin yerinde olsam Amerika'yı anlatan bir Türkçe blog kurardum. Bir tane de Türkiye'yi anlatan İngilizce blog. İkiside iş yapar gibi.
2 kişi bu mesajı beğendi.
https://bit.ly/seo-danismanligi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafik&Editör&WP
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Yani bu şekilde bir ticaret yapabilirsiniz. Sonuçta Türkiye ve yurtdışı fiyatları birbirini tutmuyor çoğu üründe.
Ürünleri Türkiye fiyatından daha uygun bir şekilde gönderimini sağlarsanız insanlar sizinle çalışmak isteyebilir. Bu şekilde bir ek gelir elde edebilirsiniz.
Ama gümrük kurallarını bilmeniz de fayda var.
OMRCKR
www.OMRCKR.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklam, Yazılım, Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hi guys ! :)
Dostum Amerika dasın iş mi arıyorsun :) Valla sıralamak gerekirse.
1. Fiverr.com , Freelancer.com sitelerine üye olup yeteneklerini freelance olarak yapabilir, para kazanabilirsin.
2. Sanfrancisco ya git silikon vadisinde Google da gez biraz mutlaka kafanda projeler canlanacaktır. Orası bildiğin ilham merkezi.
3. En kötü Virginia da pizzacida çalış. Efsane para biriktirirsin. Hem sahil eyaleti hem cıvırlar hatunlar miss. :)
Bende geliyorum temelli 1-2 seneye :)
Istanbuldan selamlar.
3 kişi bu mesajı beğendi.
newyorker
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
kardesim benimle iletisime gec newyorktayim telefon numarani yaz fikir alisverisinde bulunalim mutlaka biseyler yapilabilir :) elimdeki domainleri mutlaka gormelisin :)
newyorkhotels.com
culturetour.com
newyorkhotelslist.com
fullmoviestore.com
egitimvakfi.com
kansermerkezi.com
uzmandoktorlar.com
greenusa
economicmall.com
koreaemall.com
minimagaza.com
ve dahasi ayrica baska fikirlerede acigim tanismak istersen telefon numarani pm at mutlaka birseyler ortaya cikacaktir :) tampa ve orlandodaydim gecenlerde