-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Kurmazdım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Gözümüz hep sade ve klasige alisti artik hocam , bunun yerine en çok arananlar sağ altta twitter tarzi gündem gibi olabilir , renk uyumu bakimindan turkuaz ,kırmızı ve beyaz olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam bu işten anlamıyorum; ama şu sorulara yanıt verilerek dolaylı bir yanıt alabiliriz aslında:
1) Bing, neden Türkiye'de tutmadı? Webmasterlar dışında o ismi anan fazla tanıdığım yok.
2) Yandex, nasıl pazardaki payını arttırdı? Sadece reklamlar mı, yoksa tasarımının / kullanılabilir olmasının etkisi oldu mu?
Bu ikisini aradığınız soru üstünden yanıtlamaya çalışırsanız faydası olabilir belki...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Google'ın tasarımında bir eksik görmedim hocam veya diğerlerinin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
phrase Hocam google'ı saymıyorum zatende bing yandex yahoo gibi arama motorlarından geriye hiçbişey kalmıyor.
Eğer gerçekten yapıcam dersenizde ciddi bi öneri yapıyım ayıp olmasın sizede;
Arama motoru açıldığında 5 tane kutucuk olur hepsinin üstünde örneğin haber arıyacaksa o kutucuktan film arıyacaksa digerinden vs şeklinde olur belki ilgi çeker.
Benim çok düşünüp bulduğum en güzel fikirdi.
Başarılar dilerim, kırdıysam kusura bakmayın amacım o değildi.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ülkeye hitap eden bir proje düşünüyorsanız çok detaylı olarak tarihimizi araştırmanızı, tüm günler için ayrı birer tasarım kullanmanızı öneririm.
Örneğin Google sadece sayılı günler için doodle koyuyor. 23 Nisan, 29 Ekim gibi. Ama siz tüm tüm günler için önemli bir şey bularak koyarsanız ülkede ilgi toplayabilirsiniz.
Örneğin bugün 12 nisan.
"12 Nisan 1993 - Türkiye İnternet'e bağlandı."
Bununla alakalı farklı bir giriş sayfası koyabilirsiniz.
Neoyun
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnternet girişimcisi
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Bak dostum, sana bir kaç tavsiye vereceğim fakat önce 1-2 şey söylemek istiyorum.
Hazırladığın tasarımı gördüm, tecrübesiz olduğun gayet net bir şekilde ortada. Bir girişim yapmadan önce, kendi zayıf noktalarını ve güçlü noktalarını tespit et.
Maalesef buna girişim yada proje demek pek mantıklı değil o yüzden "beyin fırtınası" başlığı altında bunları konuşmak daha uygun olur.
Gelelim tavsiyelere;
Yapman gereken bilinen arama motorlarının dışında, diğer arama motorları girişimlerine bakmak. Türkiye'de kullanılmaz ama kullanıcıların arama verilerini kaydetmeyen Duckduckgo isimli bir arama motoru bulunmakta. Bunun diğerlerinden farkı gizlilik. Gayet çılgın ziyaretçisi var ve alexa global değeri 700 lerde. Bu tarz girişimleri bulup, yaptıkları hataları ve doğruları yakalayıp, kendi projene işlemen. Eğer bu işi cidden yapmak istiyorsan, şimdi yapma. Başka bir projeye giriş, daha ufak bir projeye. Kendini geliştir, ondan sonra ben piştim dediğinde, asıl yemeğini hazırla ve pazara sun.