-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında bin lirayı sağdan soldan toplayabilirsin gibi tabi durumu bilmiyorum bence krediye hiç bulaşma
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktora öğrencisi.
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Size kefil olabilecek birisiyle (maaşlı veya üstüne taşınmazı olan ya da o bankada mevduatı bulunan) şubeleri gezip ihtiyaç kredilerini sorun. Mutlaka alırsınız da, dosya masrafı, faiz oranı gibi şeylere dikkat edin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Profesyonel Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Kredi kartını öğrenciyken kullanırken keyfi güzeldir, iş ödemeye gelince öğrenci bunalmaya başlar :)
Bunu zamanında bende yaşadım, kredi çekmeden veya kredi kartlarıa bulaşmadan işlerini halletmeni tasvip ederim. Devletten burs alıyorsan burslarından veya ailenin sana gönderdikleri mebladan artırarak bu tutarları biriktirmen daha makul diye düşünüyorum
Başarılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Yalnız önce müşteri temsilcisiyle görüşüp işi garantiye almadan kredi başvurusu yaparsanız ve ret edilirse diğer bankalardan da kredi alma şansınız çok çok düşer.
Buna dikkat ederek başvurunuzu gerçekleştirin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
arkadaşlar play kartı bende aldım öğrenci oldugum için bin lira limiti var evet ama onu kullanır durumdayım ve içindede borç var o yüzden kredi dedim öğrenci halimle verebilicek bir banka biliyorsanız iyi olur diye