-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
omerkarahan adlı üyeden alıntı
bu mantıkta 10-15 site açılmadan yüksek mevlalar zor diyorsunuz :) , şimdi anlıyorum bu internette 1000 - 5000 kazananların ne gibi sitelerden kazandığını ve zamanı gelince niçin satmak için çırpındıklarını :)
Hocam Mesele 10 Site açmak değil. Olayı yanlış kavramışsınız. 10 tane sitenin içeriğini tek sitede toplayın gene aynı kazanırsınız ( Aynı içerikşi Siteler oldugunu Düşünürsek).
Ama Farklı alanlarda içerik üretiyorsanız elbette farklı siteleri açmanız daha iyi olacaktır. Sağlık Sitesinde görüntülenecek reklam ile, Teknoloji sitesinde görünecek reklam aynı olmamalı elbette.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki arkadaşlar kazanç odaklı site yöneliminde kullanılacak site için blogger vs diğer sistem seçimi önemli mi ? gerek hit gerekse google'nin bakış açısı ? bide adf.ly vb. sitelerden kazanç elde edenler kazançlarından memnun mu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
mert kaan adlı üyeden alıntı
haram helal sadece şu web işlerinde çözemiyorum bu kazanç helal değilse hangimizin pc lisanlı veya programı sonuçta haram olarak düşünüyorsanız haram ile yapılan haram olmuyormu
Benim bilgisayarım bir tane korsan program, film, müzik bulmazsın. Emeğe saygı gösteriyorum.
ekisilani.com - DomainGalerisi.com - Vektorellogo.com - tedarikcifirmalar.org