-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ahahaha :D bayandan olunca ilgi çekiyor demek ki :D
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Test ve Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Katılmıyorum arkadaşlar. Saç boyası için makale alıyorum ve erkek makale yazarı genelde konuya hakim olmuyor. Genel olarak kozmetik alanında bu şekilde moda giyim de keza aynı durumda. Bu sebeple cinsiyet farkı var. Daha iyi yazmıyorlar ya da imla hakkında daha fazla bilgili değiller ilgi alanı ve düşünce yapısı farkı var. Ama yok ben saç boyası hakkında da çok kaliteli makale yazarım hakkını veririm diyorsa bir erkek yazar tabi ki çalışmak isterim. İlgilenen olursa bir demo alabilirim hemen :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
smnkz
The Best or Nothing!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Ben açıkçası bayanlara hitap eden bir sitede veya yemek tarifi gibi konularda bayan yazar tercih ederim. Teknoloji veya bilgisayar gibi konularda konu sahibi arkadaşı seçerim :) Çünkü kullanacağı kelimeleri bilir anahtar kelimeleri daha iyi seçer. Bayanlar hakkında bir konuda nasıl arama yapılır googlada bunu en iyi bir bayan bilebilir veya tahmin edebilir.
Eğitim sitem için forumun arama kısmında öğretmenden makale şeklinde arama yapıyorum.
Yani bayan arkadaşların bu şekilde yazması gayet normal. Cinsiyet ayrımından ziyade bayan konularında makale arayanlar için bayan olma avantajını kullanıyorlar diyelim.