Snews
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Uzmani
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aklimda incir gibi bi sistem yapsam urunlerin tedariklerini ve musteri hizmetleri kargolarini mobil uygulamalarini saglasam full site kurulumu icseo ayarlarini yapsam incir gibi paket sistemi yapsam olurmu mesala hali hazirda ayakkabi giyim uzerine dukkan var vergilevhasi mevcut facebookta reklamlarla belirli satista mevcut amacim incir gibi sisttem yapip urunleri sattirip puan degil mesala incirde aylik 10bin tl satisa 800 tl veriyor benim suan diger urunlerde teknoloji vebenzeri tedarigimde mevcut 200bin degilde 5bin urun mevcut mesala ortaklik sisteminde hem sitesi hostu tasarimi herseyi tarafimizca yapilcak tedarikleriyle herseyiyle mesala 100 tlilim bi ayakkabi sattiniz bundan kariniz 10 tl incir gibi dusuk oran degil odemeleri aylik sistem olarak dusunursek urun satislarinda nasil olur mesala bir ayda bi urun satildiysada odemesi yapilicak 1000 bin urunden kazanilan urundeki oranlardada mesala her urunun komisyonu farkli verilecektir yani demek istedigim bu ise yonlensem nasil olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bu yolun yolcusu
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dediniz sistem pramit sistemi , sistemin yasak olma nedeni aradaki insanların gelirlerinin vergilendirilememesi , şikayet olursa hesabını siz yapın , yavaş yavaş büyümek iyidir sizin dükkanınz var e ticaret kendiniiz grin , hem müşteriyi kendinize baglarsnz . Bir sorun oldumu bu arada ki komisyoncunn tutumu yanlış işe siize z
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bu yolun yolcusu
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dediniz sistem pramit sistemi , sistemin yasak olma nedeni aradaki insanların gelirlerinin vergilendirilememesi , şikayet olursa hesabını siz yapın , yavaş yavaş büyümek iyidir sizin dükkanınz var e ticaret kendiniiz grin , hem müşteriyi kendinize baglarsnz . Bir sorun oldumu bu arada ki komisyoncunn tutumu yanlış işe siize zararı olur, kendiniz kontrollu. Buyuyun
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bu yolun yolcusu
-
-
Ad Soyad
Z** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocm ek gelir olmasını bnde isterim insanlara , ama yasalar Malesef can ykar , bn hla kendinizin büyüme taraftarıyım , incir battı biliyorsunuz demi bu sistemler btmaya mahkum çünkü , masraflarınız çok çok fazla olucak istediğiniz sistem 2 yıl tm oturmya bilir , yayılmcı olarak gitmeyin kontrollu gidn ,mesela sosyal sorumluluk ile de kar yapabilirsiniz , ya bu sitede sinsi gülüşü bulmadım .d
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bahsi geçen iş için ya çok iyi bir ************** olmalısınız, ya da çok zengin olmalı ve sabırla ekipler, vs oluşturarak yatırımınızın karşılığını almalısınız.
İki seçenekte size uygun olmadığına göre, yol yakın iken bir sektöre yoğunlaşarak kendinize ait e-ticaret mağazası oluşturun.
Hayırlısı olsun.
İyi forumlar herkese.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bahsettiğiniz sistemi gayet iyi anladım.
Şimdi marka vermek istemiyorum ama bu tarz sistemleri faaliyette olan büyük şirketler var malum.
Siz daha küçük çerçevede, ben kazanırken başkaları da kazansın ki; hem ben nasipleneyim hem de katkısı olanlar diyorsunuz. Doğrudur, güzel bir düşünce tarzı.
Ancak, siz bir firma olarak satışını yaptığınız ürünlerin faturalarını kesmekle mükellef olduğunuz gibi sizin adınıza satan kişilerin de vergi vermesi gerekecek.
Gider (vergi aşaması için ve sonrası) ile gelir kıyaslandığında ise ortaya o kişiler açısından bir kar kalmayacaktır. Sizin kazancınız her halukarda olacaktır onlara kıyasla.
En başında işi kabul etseler bile daha sonra o kişiler tarafından kazanç olmadığı yönünde mağduriyetler öne sürülecektir.
Bunlar çok ince hesap yapılması gereken şeylerdir, ve gerçekten çok sabır ister.
Madem belli bir geliriniz var, hiç riske girmeyin bu şekilde devam ederken belki az uğraş gerektirecek başka bir sektöre giriş yaparsınız ve kazancınızı biraz daha arttırmış olursunuz.