lostyazilim

Bi fikrinizi alabilirmiyim

13 Mesajlar 2.014 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Snews Snews Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Seo Uzmani
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 703
  • Beğeniler 10 / 146
  • Ticaret 3, (%100)
Aklimda incir gibi bi sistem yapsam urunlerin tedariklerini ve musteri hizmetleri kargolarini mobil uygulamalarini saglasam full site kurulumu icseo ayarlarini yapsam incir gibi paket sistemi yapsam olurmu mesala hali hazirda ayakkabi giyim uzerine dukkan var vergilevhasi mevcut facebookta reklamlarla belirli satista mevcut amacim incir gibi sisttem yapip urunleri sattirip puan degil mesala incirde aylik 10bin tl satisa 800 tl veriyor benim suan diger urunlerde teknoloji vebenzeri tedarigimde mevcut 200bin degilde 5bin urun mevcut mesala ortaklik sisteminde hem sitesi hostu tasarimi herseyi tarafimizca yapilcak tedarikleriyle herseyiyle mesala 100 tlilim bi ayakkabi sattiniz bundan kariniz 10 tl incir gibi dusuk oran degil odemeleri aylik sistem olarak dusunursek urun satislarinda nasil olur mesala bir ayda bi urun satildiysada odemesi yapilicak 1000 bin urunden kazanilan urundeki oranlardada mesala her urunun komisyonu farkli verilecektir yani demek istedigim bu ise yonlensem nasil olur

wmaraci
reklam

zekaigulin zekaigulin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bu yolun yolcusu
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 362
  • Beğeniler 63 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Pramit sistemi yasak

• Üyelik 05.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Seo Uzmani
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 703
  • Beğeniler 10 / 146
  • Ticaret 3, (%100)

Hocam bu sistemi yapan mesala burda reklami olan onlinemagaza var mesala bi kac sirket var mesala ne gibi arti eksisi vardir

• Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 362
  • Beğeniler 63 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Dediniz sistem pramit sistemi , sistemin yasak olma nedeni aradaki insanların gelirlerinin vergilendirilememesi , şikayet olursa hesabını siz yapın , yavaş yavaş büyümek iyidir sizin dükkanınz var e ticaret kendiniiz grin , hem müşteriyi kendinize baglarsnz . Bir sorun oldumu bu arada ki komisyoncunn tutumu yanlış işe siize z

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 362
  • Beğeniler 63 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Dediniz sistem pramit sistemi , sistemin yasak olma nedeni aradaki insanların gelirlerinin vergilendirilememesi , şikayet olursa hesabını siz yapın , yavaş yavaş büyümek iyidir sizin dükkanınz var e ticaret kendiniiz grin , hem müşteriyi kendinize baglarsnz . Bir sorun oldumu bu arada ki komisyoncunn tutumu yanlış işe siize zararı olur, kendiniz kontrollu. Buyuyun

• Üyelik 05.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Seo Uzmani
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 703
  • Beğeniler 10 / 146
  • Ticaret 3, (%100)

zekaigulin adlı üyeden alıntı

Dediniz sistem pramit sistemi , sistemin yasak olma nedeni aradaki insanların gelirlerinin vergilendirilememesi , şikayet olursa hesabını siz yapın , yavaş yavaş büyümek iyidir sizin dükkanınz var e ticaret kendiniiz grin , hem müşteriyi kendinize baglarsnz . Bir sorun oldumu bu arada ki komisyoncunn tutumu yanlış işe siize z

Zaten hocam gunluk 20 30 parca reklamlarla satiyoruz ama amac hem millete ek gelir hem urunlerimiz seffaf kutu ve kargoda musterilerimiz gorup aliyorlar musteri kendi adina satis edicek faturasi hersey bizden olucak vergide sorun olmuycak siteleride kendimize ait olarak gosterilcektir satislarda muhasebede zaten tesekkuurler dusunceniz icin

• Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 362
  • Beğeniler 63 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Hocm ek gelir olmasını bnde isterim insanlara , ama yasalar Malesef can ykar , bn hla kendinizin büyüme taraftarıyım , incir battı biliyorsunuz demi bu sistemler btmaya mahkum çünkü , masraflarınız çok çok fazla olucak istediğiniz sistem 2 yıl tm oturmya bilir , yayılmcı olarak gitmeyin kontrollu gidn ,mesela sosyal sorumluluk ile de kar yapabilirsiniz , ya bu sitede sinsi gülüşü bulmadım .d

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4766
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Bahsi geçen iş için ya çok iyi bir ************** olmalısınız, ya da çok zengin olmalı ve sabırla ekipler, vs oluşturarak yatırımınızın karşılığını almalısınız.

İki seçenekte size uygun olmadığına göre, yol yakın iken bir sektöre yoğunlaşarak kendinize ait e-ticaret mağazası oluşturun.

Hayırlısı olsun.

İyi forumlar herkese.

• Üyelik 05.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Seo Uzmani
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 703
  • Beğeniler 10 / 146
  • Ticaret 3, (%100)

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Bahsi geçen iş için ya çok iyi bir ************** olmalısınız, ya da çok zengin olmalı ve sabırla ekipler, vs oluşturarak yatırımınızın karşılığını almalısınız.

İki seçenekte size uygun olmadığına göre, yol yakın iken bir sektöre yoğunlaşarak kendinize ait e-ticaret mağazası oluşturun.

Hayırlısı olsun.

İyi forumlar herkese.

Hocam dusunce icin tesekkurler ama dolandiricilik zaten hic yapmadim yapimda yok ama bu is icin ekip sart dediginiz gibi hali hazirda siparislerle musteri hizmetleriyle ugrasan 3 eleman mevcut amacim yavas yavas ticarette emin adimlarala girmek gunluk sadece 350 tl reklam parasi veriyorum facebook hizmetine ve 15 sayfa mevcut musteri yorumlari olumlu ve iade ve degisim garanti oldugu icin bu yondede iyi yorumlar mevcut butceden kismadim hic bu konuda eticaret seo isinde ve reklam hizmetinde musteri odakli memnunniyeti yuksek calistim cok iyi yorumlar aldim sabit aylik bi gelir portfoy olustu amacim iyi bi sistem kurup piyasada bana kazandirdikca kazanilmasi hocam ve yapilacak karsilikli sozlesme evraklarla anlasma saglanip heray bkazanilan odemeyi hesaba yatirilicak bu yontemi alt yapi hazir hali hazirda sadece piyasada bu isi daha nasil ileri duzeyde hem gelir artisi ve kazandiranlara kazandirma yapabilmek icin kendimi gelistirebilirim hocam diye dusunuyorum bu iste ciddi piyasa donuyor ve isini dogru edeni bulmak urunleri kargoda kontrol edip alma seffaf kutu ve posette urun gonderimini ilk piyasaya getirenlerdeniz hocam onun icin urunlerde kargolarda kotu supriz yok amacim boyle bi sistem olmasi iyi olurmu sizce

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4766
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Bahsettiğiniz sistemi gayet iyi anladım.

Şimdi marka vermek istemiyorum ama bu tarz sistemleri faaliyette olan büyük şirketler var malum.

Siz daha küçük çerçevede, ben kazanırken başkaları da kazansın ki; hem ben nasipleneyim hem de katkısı olanlar diyorsunuz. Doğrudur, güzel bir düşünce tarzı.

Ancak, siz bir firma olarak satışını yaptığınız ürünlerin faturalarını kesmekle mükellef olduğunuz gibi sizin adınıza satan kişilerin de vergi vermesi gerekecek.

Gider (vergi aşaması için ve sonrası) ile gelir kıyaslandığında ise ortaya o kişiler açısından bir kar kalmayacaktır. Sizin kazancınız her halukarda olacaktır onlara kıyasla.

En başında işi kabul etseler bile daha sonra o kişiler tarafından kazanç olmadığı yönünde mağduriyetler öne sürülecektir.

Bunlar çok ince hesap yapılması gereken şeylerdir, ve gerçekten çok sabır ister.

Madem belli bir geliriniz var, hiç riske girmeyin bu şekilde devam ederken belki az uğraş gerektirecek başka bir sektöre giriş yaparsınız ve kazancınızı biraz daha arttırmış olursunuz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al