Bahsi geçen iş için ya çok iyi bir ************** olmalısınız, ya da çok zengin olmalı ve sabırla ekipler, vs oluşturarak yatırımınızın karşılığını almalısınız.
İki seçenekte size uygun olmadığına göre, yol yakın iken bir sektöre yoğunlaşarak kendinize ait e-ticaret mağazası oluşturun.
Hayırlısı olsun.
İyi forumlar herkese.
İki seçenekte size uygun olmadığına göre, yol yakın iken bir sektöre yoğunlaşarak kendinize ait e-ticaret mağazası oluşturun.
Hayırlısı olsun.
İyi forumlar herkese.
Hocam dusunce icin tesekkurler ama dolandiricilik zaten hic yapmadim yapimda yok ama bu is icin ekip sart dediginiz gibi hali hazirda siparislerle musteri hizmetleriyle ugrasan 3 eleman mevcut amacim yavas yavas ticarette emin adimlarala girmek gunluk sadece 350 tl reklam parasi veriyorum facebook hizmetine ve 15 sayfa mevcut musteri yorumlari olumlu ve iade ve degisim garanti oldugu icin bu yondede iyi yorumlar mevcut butceden kismadim hic bu konuda eticaret seo isinde ve reklam hizmetinde musteri odakli memnunniyeti yuksek calistim cok iyi yorumlar aldim sabit aylik bi gelir portfoy olustu amacim iyi bi sistem kurup piyasada bana kazandirdikca kazanilmasi hocam ve yapilacak karsilikli sozlesme evraklarla anlasma saglanip heray bkazanilan odemeyi hesaba yatirilicak bu yontemi alt yapi hazir hali hazirda sadece piyasada bu isi daha nasil ileri duzeyde hem gelir artisi ve kazandiranlara kazandirma yapabilmek icin kendimi gelistirebilirim hocam diye dusunuyorum bu iste ciddi piyasa donuyor ve isini dogru edeni bulmak urunleri kargoda kontrol edip alma seffaf kutu ve posette urun gonderimini ilk piyasaya getirenlerdeniz hocam onun icin urunlerde kargolarda kotu supriz yok amacim boyle bi sistem olmasi iyi olurmu sizce