lostyazilim
tr.link

Bilgi blogu tutar mı?

26 Mesajlar 3.776 Okunma
acebozum
tr.link

weycell34 weycell34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad V** B**
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 32 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
Ben de büyük bir hevesle açtım bi bilgi blogu, domaini de güzel, ama şimdi vakit ayıramıyorum.

elektronikssl
webimgo

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
Doğru düzgün zaman ve emek verilince tutar tutmasına da " güneş dünyamızı aydınlatıyorsa uzay neden karanlık " gibi bir aramayı kaç kişi yapar buna bakmak lazım. Ne sitesi kurarsanız kurun aranma hacmi önemlidir. Yazdığınız bir konunun aranma hacmi aylık 150 ise, siz bu hitin %10'unu alsanız ki bu her konu için mümkün bile değil, 15 kişi sitenize girer. Ancak aynı konu başka kelimelerle aylık 1500 kez aranmıştır ve yine bu hacme göre yazsanız, aylık aynı içerikli konudan 150 kişi gelir bunlar en önemli şeylerdir bir içerik için.
fevzib

kişi bu mesajı beğendi.

Gunceltekno Gunceltekno WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 116
  • Beğeniler 4 / 5
  • Ticaret 1, (%100)

OrhanYayla adlı üyeden alıntı

ilginç bilgiler, merak edilenler

tabii ağırlıklı olarak bilim / teknoloji konuları olur.

Olursa iyi olur :D Adam gibi birde facebook sayfası alırsınız iyi hit gelir.

Bilim teknoloji agirlik olucak , sonra tarih filan filan. Sosyal paylasim olmazsa olmaz zaten :) teşekkürler.

weycell34 adlı üyeden alıntı

Ben de büyük bir hevesle açtım bi bilgi blogu, domaini de güzel, ama şimdi vakit ayıramıyorum.

Eh artik darısı benim basima :)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

Doğru düzgün zaman ve emek verilince tutar tutmasına da " güneş dünyamızı aydınlatıyorsa uzay neden karanlık " gibi bir aramayı kaç kişi yapar buna bakmak lazım. Ne sitesi kurarsanız kurun aranma hacmi önemlidir. Yazdığınız bir konunun aranma hacmi aylık 150 ise, siz bu hitin %10'unu alsanız ki bu her konu için mümkün bile değil, 15 kişi sitenize girer. Ancak aynı konu başka kelimelerle aylık 1500 kez aranmıştır ve yine bu hacme göre yazsanız, aylık aynı içerikli konudan 150 kişi gelir bunlar en önemli şeylerdir bir içerik için.

Hocam o konu bir örnektir . sadece o an aklima o geldi. Boyle küçük konuları zaten ileriki zamanlarda index fazla olsun diye acarim. İlk zamanda tutulana kadar kaliteli konular , aranma hacmi fazla konular hakkında konular yazacagim. Tesekkur ederim bilgilendirmeniz için.
UrcBilisim

kişi bu mesajı beğendi.

Güncel Teknoloji Blogu '' gunceltekno.com ''

Malcolm X Malcolm X Elimden Geliyor Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 102 / 152
  • Ticaret 0, (%0)

Gunceltekno adlı üyeden alıntı

Bilim teknoloji agirlik olucak , sonra tarih filan filan. Sosyal paylasim olmazsa olmaz zaten :) teşekkürler.

Eh artik darısı benim basima :)

Hocam o konu bir örnektir . sadece o an aklima o geldi. Boyle küçük konuları zaten ileriki zamanlarda index fazla olsun diye acarim. İlk zamanda tutulana kadar kaliteli konular , aranma hacmi fazla konular hakkında konular yazacagim. Tesekkur ederim bilgilendirmeniz için.

naaptınız, açtınız mı blog falan?

Elimden Geliyor
wmaraci
wmaraci

ibrahimgun ibrahimgun ibrahimgun.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 376
  • Beğeniler 66 / 98
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam google'da üst sıralara oynarım derseniz kaçırmayın derim , gizemli şeyleri merak eden o kadar insan var. Gelir olarak değil de hobi olarak çalışma yaparsanız eminim emeğinizin karşılığını daha iyi alırsınız.
iyi çalışmalar :)

1yenibilgi 1yenibilgi Bilgi paylaştıkça çoğalır Kullanıcı
  • Üyelik 04.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 16 / 46
  • Ticaret 4, (%100)
benimde bilgi bloğum var içerikleri güncel tutarsanız güzel hit çekiyor. Özellikle de özgün ve güncel olmanız gerekiyor. ben de bu işe yeni başladığımda kendi kafamdan yazıyordum günlük 2-3 bin kişiye kadar ziyaretçim oluyordu daha sonra (bilmediğimden) kopya içerik girdim ve google 3 gün tüm ziyaretçileri kesti ve günlük 20 30 kişiye düştü o da google ziyaretçisi değil backlinklerden elen ziyaretçiler. Zamanla tekrar ilgilenmeye başladım şuan 150 200 kişi anca giriyor. umarım tekrar o günlere kavuşurum :(

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al