OrhanYayla adlı üyeden alıntı

ilginç bilgiler, merak edilenler

tabii ağırlıklı olarak bilim / teknoloji konuları olur.

Olursa iyi olur :D Adam gibi birde facebook sayfası alırsınız iyi hit gelir.

Bilim teknoloji agirlik olucak , sonra tarih filan filan. Sosyal paylasim olmazsa olmaz zaten :) teşekkürler.

weycell34 adlı üyeden alıntı

Ben de büyük bir hevesle açtım bi bilgi blogu, domaini de güzel, ama şimdi vakit ayıramıyorum.

Eh artik darısı benim basima :)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

Doğru düzgün zaman ve emek verilince tutar tutmasına da " güneş dünyamızı aydınlatıyorsa uzay neden karanlık " gibi bir aramayı kaç kişi yapar buna bakmak lazım. Ne sitesi kurarsanız kurun aranma hacmi önemlidir. Yazdığınız bir konunun aranma hacmi aylık 150 ise, siz bu hitin %10'unu alsanız ki bu her konu için mümkün bile değil, 15 kişi sitenize girer. Ancak aynı konu başka kelimelerle aylık 1500 kez aranmıştır ve yine bu hacme göre yazsanız, aylık aynı içerikli konudan 150 kişi gelir bunlar en önemli şeylerdir bir içerik için.

Hocam o konu bir örnektir . sadece o an aklima o geldi. Boyle küçük konuları zaten ileriki zamanlarda index fazla olsun diye acarim. İlk zamanda tutulana kadar kaliteli konular , aranma hacmi fazla konular hakkında konular yazacagim. Tesekkur ederim bilgilendirmeniz için.