lostyazilim
tr.link

Bir İçerik Yönetim Sisteminde Olması Gerekenler.

12 Mesajlar 1.449 Okunma
lstbozum
tr.link

NailUzun NailUzun Search Engine Optimization Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Search Engine Optimization
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 147
  • Beğeniler 1 / 17
  • Ticaret 0, (%0)

Aynen o hayalin arkasından gidiyorum ve projenin %30-40lık kısmı bitti.İnşallah yaza kadar.Wordpress kullanan arkadaşların bir türk içerik yönetim sistemi kullanmaya teşvik edeceğiz.Basit bir blog sistemi değilde herşeye uyum sağlayacak bir sistemden bahsediyorum.İsteyen blog isteyen ürün isteyen resim galerisi isteyen video sitesi yapabilecek inşallah.

İsim bulamadım fakat bir konu mu açsam Türk İçerik Yönetim sisteminin adı ne olsun diye (:

SEO Uzmanı - Güzel projelerinize hosting sponsoru olabilirim.
wmaraci
reklam

AhmetOztasci AhmetOztasci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)

NailUzun adlı üyeden alıntı

Aynen o hayalin arkasından gidiyorum ve projenin %30-40lık kısmı bitti.İnşallah yaza kadar.Wordpress kullanan arkadaşların bir türk içerik yönetim sistemi kullanmaya teşvik edeceğiz.Basit bir blog sistemi değilde herşeye uyum sağlayacak bir sistemden bahsediyorum.İsteyen blog isteyen ürün isteyen resim galerisi isteyen video sitesi yapabilecek inşallah.

İsim bulamadım fakat bir konu mu açsam Türk İçerik Yönetim sisteminin adı ne olsun diye (:

Egonomik'de bir arkadaşın yaptığı bir yorum umarım isim konusunda sana yardımcı olur;

Abi isim kısmında İYS, CMS önemli değil. Türkiyeye ait bir şey olduğunu belirtebilmeliyiz.
Mesela Pardus işletim sistemi. Bildiğim kadarıyla Anadolu Parsı gibi bir anlamı vardı.
Mesela ülkemizin güzel bir bölümünü belirtecek bir isim kullanabiliriz. Pamukkale Travertenleri, Aspendos, Assos Behramkale, Avanos, Bergama, Çanakkale, Kız Kulesi, Anıtkabir yani bunları çağrıştırabilecek, Türkiyeye ait olduğunu daha başlangıçta belirtecek bir şey olmalı.

boş çuval dik durmaz
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al