-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Projeniz güzel. Gönül ister ki başarılı olsun fakat bu projenizin başarılı olacağına inanmıyorum.
Nedenlerini sayacak olursam;
20 Temmuz'da konuyu açmışsınız. O zamandan bu yana ortada elle tutulur bir şey yok. Gördüğüm kadarıyla site işlerinden de anlamıyorsunuz. Konudaki 7 sayfa yorumun hepsini okudum. Neredeyse hepsinde sürekli işlerinizi yaptıracak birisini aramışsınız. İnsanlar size ne yapmanız gerektiğini söylüyor ki siz bu konuyu açmadan önce projeyi kafanızda tasarlamanız lazımdı.
Bu forumda konu açmak yerine önce tema eksiğinizi gidermeniz gerekirdi. Konuyu açtığından bu yana neredeyse 2 hafta geçmiş olacak. Hala ortada bir şey yok. Projenin çok büyük bölümü hazırken konuyu açsan ve bu kadar uzun süre geçmeden bir şeyler yapabildiğini göstersen bir şeyler olurdu.
Kusura bakma ama ciddiyet denen bir şey yok. İş projeyi bulmayla bitmiyor. Onu uygulamaya koyacak hale getirmek gerekiyor. Hele ki aşağıdaki şu mesajını gördükten sonra projenin başarısız olma ihtimalinin fazla olacağını hissettim.
Tema yaptıracağım ama 3 tercih var
1. Reklam Karşılığı
2. Ücretsiz
3. Biraz ucuz bir fiyatla
Dediğim gibi bunları önceden planlamanız gerekiyordu. Proje ne kadar gecikirse insanların ilgisi de bir o kadar azalacaktır ki gecikeceği kadar gecikmiş zaten. Benim tek gördüğüm şey ortada bir proje var ama bütün işi siz başkalarına yaptırıyorsunuz.
Ümidim olmasa da umarım projeniz iyi yerlere gelir.
2 kişi bu mesajı beğendi.