-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Elektrik/Elektronik
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
merhaba,hayırlı bayramlar..
Arkadaşlar makale işi yapmaktayım, forumdan bir çok arkadaşa makale satmışımdır. Genellikle sipariş üzerine makale hizmeti vermekteyim fakat günlük 5 6 saatlik bir boş zamanım oluyor, bu boş zaman da her zaman da hazır makale yazarım. Şimdi ise bu yazdığım ve yazacağım makaleleri bir internet sitesi üzerinden yayınlayıp, satışa sunmak istiyorum. Bu fikire kanım bir ısınıyor, bir ısınmıyor. Karar veremedim, ne dersiniz? :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
iyi makale yazıyorsan iş yapabiliriz seninle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Yayınlarsan zaten kullanılmıs olur o makale baslıgını ve ilk 10 20 cümlesini gösterebilirsin ss olarak veya yazı olarak devamı için atıyorum 300 kelime 10 tl satın al kısmı gelebilir oradan o makaleyi satın alıp kendisi yayınlayabilir google açısından da bir sıkıntı olmaz olur ama kolay kolay satıs yapamazsın güzel bir reklamla kendini göstermen gerek makale satın al diyince ilk sırada olman gerek vakitini değerlendirmek istersen tavsiyem su olur açarsın bir blog domain host alırsın hergün düzenli makale yayınlarsın adsense alırsın günlük bir kazancın olur en azından 5 6 saattede en kötü saatte 1 makale yazsan uzun veya kısa farketmez 6 makale eder buda çok iyi hızlı büyürsün seo yaparakta webtekno hizalarına gelerek güzel hit kasarsın adsense de karsılıgını verir ...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Yapılabilir ama dedigim gibi reklam lazım artı olarak referanslarınızında size yardım etmesi gerek siteyi geliştirebilmek için duyurabilmek için
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kendi siteni açmak yerine bu hizmeti veren site üzerinde satış yapsan mesela?
Mustafa Kemal ATATÜRK!
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Google'a makale sat yazarsan çıkan sitelerden makalelerini satabilirsin. Kaydadeğer pek site yok fakat şaşırtıcıdır ki güzel satış oranları var.