TeknoTa
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Arkadaşlar merhaba,
Yerli bir sosyal ağ sitesi hazırlamaya karar verdim. Yerli sosyal ağların tercih edilmesi için mutlaka facebook, twitter, instagram gibi sosyal ağlardan farklı tercih edilmesine sebep olacak özellikleri olmalı. Aklımda birkaç tane farklı özellikler var ve bunların yanına yeni özellikler katarak diğer sosyal ağlardan tamamen farklılaştırmak istiyorum.
Sizce bir sosyal ağ sitesinde hangi özellikler olmalı. Nasıl içerikler paylaşılmalı ? Facebookta şu özellikte olsaydı daha güzel olurdu diyebileceğiniz sosyal paylaşım sitelerinde eksikliğini hissettiğiniz neler var ? Aklınıza gelen tüm düşünceleri paylaşırsanız sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Gelişmiş arama. Facebookta var mı dikkat etmedim de. Daha farklı bilgilerle arama olabilir
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Öncelikle reklamsız sosyal ağ sitesi olmalı. Oyunlar olmalı. Daha başka neler olur şimdilik bilmiyorum.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
şu forumda sosyal ağ açıyorum diye kaç yüz tane konu açılmıştır google'dan arat bak dostum. hepsinin dilinde şu laf var; "şimdi hazır script ama ileride para kazanınca özel yaptıracağım" çoğu 1 hafta sonra max 5 ay sonra beş kuruş kazanamadan sitesini kapatıyor. her webmasterda sosyal ağ hevesi var, bence çok saçma. yatırımcın yoksa bu işe girmeyeceksin. Geliyooo bile tutmadı üstelik yatırımcıları da gayet iyiydi ve kendileri de başarılıydılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba arkadaşım sosyal ağ yapmaya karar vermiş ve kodlamış biri olarak fark ettiğim 2 nokta var insanlar sosyal medyayı birbiri ile iletişim kurmak için kullanıyor yani frim.im gibi bir site var belkı duymussundur programın kendıne ozgu bır programı var younow dıye bır sıte var bunda da canlı yayın yapılabılıyor periscope uygulaması younow benzerı bır programdır eger dedıgımı anladıysan varsayılanlar üzerine aslında yeni birşey yok twitter facebook gıbı uygulamalar cıkınca ınsanlar eksık olan yanlarını tamamlanmıs gıbı hıssettıler cunku oyun oynayabılıyor ıletısım kurabılıyor paylaşım yapabılıyor en önemlisi begendırebılıyorsun insanların %69 luk kısmı facebooktakı begen butonunu cok sevıyor begenılme hıssı birçok insanda var sana tavsıyem eger sosyal medya sıtesı yapmayı dusunuyorsan mutlaka onun (msn) gıbı bır programı olsun skype karsılayamıyor msn nın yaptıklarını eksık kalıyor frim.im adresındekı uygulamayı ıncelersen adamların ondan nasıl para kazandıgını profıllerının nasıl oldugunu anlarsın hıcbırsey tek başına asla ıs yapmaz facebookta gelıstırılebılır olmasaydı emın ol çop olmustu ama sana tavsıyem unversıtelı genclerı hedef alacak bır program yada sıte yapman