lostyazilim

Biz Ölürsek Sitelerimiz Nolucak ?

45 Mesajlar 6.332 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

Mrtcn adlı üyeden alıntı

Çalıştığınız tasarımcı ölürse eğer akrabalarından öldüğüne dair kağıdı alıp firmaya faxlayın gerekeni yaparlar zaten olay basit

birde tasarımcı üzerinde sitemi bırakılır hani profesyönellik ?

teşekkürler hocam..eskiden hep sitelerim tasarımcıların üzerineydi bilmiyorduk çünkü şimdi ben kimsede bırakmıyorum ve müşterilerim içinde bir yol bulmaya çalışuyorum

Ek Olarak:

zerare adlı üyeden alıntı

İnsan genel de güzel bir şekil de yaşayıp giderken,ölümü bırakın bir kenara moralini bozacak hiç bir şeyi aklına getirmez.Peki neden getirmez onu ilk önce idrak edebilmek gerekiyor.

Bir kainat olduğuna göre,bu kainatın bir ustası da,yanı Yaratıcısı olmalı.Biz her ne olursa olsun bu Yaratıcının kurallarından haberdar oluruz,lakin bu kurallara uymak veya uymamak sizin eliniz de.Nitekim inan sonsuzluk ile alakalı olduğundan bu yaşam için de kozmos'un Yaratıcısının kurallarına uyduğun da ödüllendirilmek ve kuralları ihlal ettiğin de cezalandırılmak üzere bir imtihana tabi tutulur.Bu sınavın bitiş zili de "ölüm" dediğmiz mefhumun sırrın da saklıdır.

Her birimiz sınav zilinin ne zaman çalacağını bilmemek ile beraber,tuhaf bir korku yaşamaktayız.Genel de bu korkumuz ölümü aklımıza getirmemize sadrolur.Sanırım bu forumda da bir çok kişi bu kavramdan hayli korkuyor.

Bize düşen,öldükten sonra siteleri merak etmek yerine öldükten sonra kendi halimizi merak etmek.Zira emin olun webmaster,web siteler eğer hayırlı bir işe hizmet etmiyorsa,mahşer de sizi kurtaracak eserler için de olmaz,bilakis vebalini sırtınız da taşırsınız.Onun için "Web sitelerimiz ne olacak" sorusu yerine "bize öldükten sonra ne olacak" sorunu yeğlerim.En azından bu vesile ile üstümüze farz olan konulara karşı biraz daha duyarlı olabiliriz.

güzel yorumunuz için teşekkürler hocam ''bize öldükten sonra ne olucak''kısmını zaten konuyla ilgili uzmanına yani Kuranı Kerime soruyoruz ama şimdi bu teknik bir konu ve konunun uzmanlarına (web master) soruyorum
Mrtcn

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

sokrates sokrates WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Webmaster | Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 980
  • Beğeniler 223 / 222
  • Ticaret 61, (%100)
Güzel güzel , Birtek benim psikolojim bozuk değilmiş demekki :D
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

Recbook Creative 

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

fatihtly adlı üyeden alıntı

Güzel güzel , Birtek benim psikolojim bozuk değilmiş demekki :D

tek olmadığıma sevindim :)

KingBlogger KingBlogger Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Editör, Blogger Tema Yayıncısı
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 1107
  • Beğeniler 240 / 251
  • Ticaret 35, (%100)

Almina adlı üyeden alıntı

PM olarak gönderdim siteyi.
Sitenin bir özelliği yok, önemli olan onun yaşaması, onun bana yapmak istediğini ben ona yapmış oldum sadece, o kadar.

Rica etsem bana da pm olarak atar mısınız ?

wmaraci
wmaraci

Baykus Baykus kula minnet eylemem. Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Coder & Developer
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad G** B**
  • Mesajlar 396
  • Beğeniler 160 / 159
  • Ticaret 39, (%100)
Aklıma İncir Reçeli 2 geldi nedense. Aşık mısın ? Değilim Dayı, OL

Hayatın tadını çıkarın be abiii 3 günlük dünya, doğduk, büyüdük, ölücez, bırakında ölüm bizi düşünsün..
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al