lostyazilim

Biz Ölürsek Sitelerimiz Nolucak ?

45 Mesajlar 6.343 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Muhsin ASLAN Muhsin ASLAN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1120
  • Beğeniler 1086 / 244
  • Ticaret 1, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım :confused:

Yani başka birine otomatik devir yapılıyor ajanslarda... Ölümlerde, Sektör değişikliğinde ama daha küçük işletmeler için nasıl bir çözüm yolu vardır bilemem..
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

ProThemes ProThemes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)

Sabah sabah güldüm :D
Aman bizim başımıza gelmesin :eek:
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

www.osmanlidavetiyeci.com

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

Adalbert adlı üyeden alıntı

Sonumuzu düşünüyorsak evde yatıp ölümümü bekleyeceğiz ? Öldükten sonra işi tamamlanmadı diye beddua eden müşteri iyi müşteri değildir zaten :)

tabiki sonumuzu düşünmek zorundayız,ne evde yatıp ölümü bekleyecez,nede amaçsız yaşayacaz dünyada yiyip içip gezmek için yaratılmadık öncelikle iyi bir insan iyi bir kul olmamız için elimizden geleni yapmamız lazım

Ek Olarak:

baranos adlı üyeden alıntı

Tasarımcının kendi adına yaptırması doğru olan değil.
ben hep tasarımcılarla çalıştım ve tanıdığım bütün tasarımcılar siteyi kendi adına kaydediyor ,onlarada hak veriyorum siteyle onlar ilgileniyor sorun çıktığında ilgilenmeleri için öyle gerekli

Ek Olarak:

Snekhers adlı üyeden alıntı

Ölen insan kabir'e defnedilip hoca duasıyla kafasını tahtaya vurana kadar kendini yaşıyor zannedermiş!

Şimdi hayal et ölmüşsün, defin edilene kadar ağlanılmış, hoca yıkamış bir parça kefene bir yumak pamuğa emanet defin edilmiş, cennet yada cehennemin sana parselli bölümüne göç etmişsin... Şimdi bu durumda neyi düşünüyorsun hala? :D

Arkadaşım sen bir kalk yüzünü yıka uyanamamışsın galiba matrix gelin halayı havasından :D :D

1996 dan buyana web sitesi yaparım, öyle ölümsüz bir web sitesi olsaydı ilk önce kendime yapardım sonrada burada bu yazıya istinaden havasını atardım.
O yüzden sana önerilerim;
1- Kalk bir yüzünü yıka hem uyanırsın hemde çıkarsın bu havadan,
2- Hostingi, domaini kendi üzerin alman demek anahtar teslim iş yapıyorsun anlamına gelir... ve bu hosting işini de shared (paylaşımlı) host üzerinden yapıyorsun anlamına gelir bana göre.
3- Bu sebeple domaini aldığında aldığın firmadan bir hesap açtır müşterine hesaplar arası ücretsiz domain transeferi her domain satışı yapan firmadan yapabilirsin. Domain bendeydi sendeydi kapanma derdi kalmaz ve müşteri parasını verdiği şeyin sahibi olduğu güvencesini hisseder.
4- Shared hosting kullanarak millet panel istediğinde kendi hostum altında deme ucuza kaçma ver parasını bir Reseller yada Dedicated al aç hostingini ver kullanıcı bilgilerini, istedikleri zaman girsinler sana bağlı kalmasınlar kafaları rahat güvenleri tam olur.
5-Zaten bunları yaptığında, senin öldüğünü duyarlarsa domain ellerinde hosting bilgileri de ellerinde olduğu için adam tutar sitenin kopyasını alır, seni bulduğu gibi başka birini de bulur ve işini gördürtür.

Bunları yaparsan;
1- Müşteriyle asla yıkılmaz güvenlerin ortaya çıkar senle çalışmasa bile gün gelir döner birisi ilgilenmez yada yamuk ypar sana birşey sormak yada yardım almak için dönüş yapmasını sağlarsın
2- ileride kişi / firma siteleri hacklenir yada başka birşey olur ilk adres sen olursun

BU SEBEPLE BUNLARI BENCE KULAĞINA KÜPE YAP, DÜNYADA KALICI DEĞİLSİN SERVET-İ FİNUN! :D

mantıklı bir cevap teşekkürler, ayrıyeten ben bu konuyu gece yazzmıştım galiba sen uyanamamışsın önce sen git bi yüzünü yıka bence :)

42237 42237 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 1 / 19
  • Ticaret 6, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

tabiki sonumuzu düşünmek zorundayız,ne evde yatıp ölümü bekleyecez,nede amaçsız yaşayacaz dünyada yiyip içip gezmek için yaratılmadık öncelikle iyi bir insan iyi bir kul olmamız için elimizden geleni yapmamız lazım

Ek Olarak: ben hep tasarımcılarla çalıştım ve tanıdığım bütün tasarımcılar siteyi kendi adına kaydediyor ,onlarada hak veriyorum siteyle onlar ilgileniyor sorun çıktığında ilgilenmeleri için öyle gerekli

Ek Olarak:
mantıklı bir cevap teşekkürler, ayrıyeten ben bu konuyu gece yazzmıştım galiba sen uyanamamışsın önce sen git bi yüzünü yıka bence :)

Rica ederim fatma, ben içinde bulunduğun halden çıkman amacıyla bir yüzünü yıka demiştim ama neyse uyanınca daha mantıklı okursun :) İyi çalışmalar :D

wmaraci
wmaraci

Uzmann Uzmann WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)
tek derdin bu olsun :D

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

Uzmann adlı üyeden alıntı

tek derdin bu olsun :D

ölümü hiç takmıyor gibi bir havan var :cool:

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)
Çalıştığınız tasarımcı ölürse eğer akrabalarından öldüğüne dair kağıdı alıp firmaya faxlayın gerekeni yaparlar zaten olay basit

birde tasarımcı üzerinde sitemi bırakılır hani profesyönellik ?

zerare zerare Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Kasap
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
İnsan genel de güzel bir şekil de yaşayıp giderken,ölümü bırakın bir kenara moralini bozacak hiç bir şeyi aklına getirmez.Peki neden getirmez onu ilk önce idrak edebilmek gerekiyor.

Bir kainat olduğuna göre,bu kainatın bir ustası da,yanı Yaratıcısı olmalı.Biz her ne olursa olsun bu Yaratıcının kurallarından haberdar oluruz,lakin bu kurallara uymak veya uymamak sizin eliniz de.Nitekim inan sonsuzluk ile alakalı olduğundan bu yaşam için de kozmos'un Yaratıcısının kurallarına uyduğun da ödüllendirilmek ve kuralları ihlal ettiğin de cezalandırılmak üzere bir imtihana tabi tutulur.Bu sınavın bitiş zili de "ölüm" dediğmiz mefhumun sırrın da saklıdır.

Her birimiz sınav zilinin ne zaman çalacağını bilmemek ile beraber,tuhaf bir korku yaşamaktayız.Genel de bu korkumuz ölümü aklımıza getirmemize sadrolur.Sanırım bu forumda da bir çok kişi bu kavramdan hayli korkuyor.

Bize düşen,öldükten sonra siteleri merak etmek yerine öldükten sonra kendi halimizi merak etmek.Zira emin olun webmaster,web siteler eğer hayırlı bir işe hizmet etmiyorsa,mahşer de sizi kurtaracak eserler için de olmaz,bilakis vebalini sırtınız da taşırsınız.Onun için "Web sitelerimiz ne olacak" sorusu yerine "bize öldükten sonra ne olacak" sorunu yeğlerim.En azından bu vesile ile üstümüze farz olan konulara karşı biraz daha duyarlı olabiliriz.
sterk

kişi bu mesajı beğendi.

sterk sterk boş kalsın olunca yazarım Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Atama bekliyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 339 / 338
  • Ticaret 6, (%100)
Bu konuyu görünce ilk başta şaşırmıştım ama galiba önemli bir konu.Zaten bazı genellikle büyük hosting ve alan adı firmaları ikinci müşteri bölümü var yani sizin yetki verdiğiniz sizin gibi birisi ama merdivenaltı firmalarda böyle bir seçenek yok.Bu iş facebooka benziyor ölen birisinin hesabını galiba ailesine mi veriyorlar ney

ForumBacklink ForumBacklink Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 227
  • Beğeniler 6 / 21
  • Ticaret 19, (%100)
ölürseniz sizin yerinizi dolduracak insanlar çok olacaktır,sizde kabri doldurmuş olursunuz,ancak önemli nokta şuki amellerle hangi tarafı doldurduk!!!

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al