-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
İsmi sosyaldeli olan blogum için farklı bazı fikirlerim olduğundan ve artık bu işi ciddi ciddi bir yerlere getirmek istediğimden dolayı blogumu ofis ortamına taşıyıp hem ciddi ve işini bilen arkadaşlarla tanışmak istiyor hemde blogumu birlikte geliştirmek istiyorum.Antalya merkezde olan arkadaşlarım var mı ?
Teamtofas.com
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Gayet mantıklı düşünce, örneğin webteknonun ofisini ve çalışma ortamını görünce ah ulan böylesine teknoloji aşığı bir insan olarak benimde o ortamda bulunmam gerekirdi dedim kendi kendime. Ama sizin domain bence sıkıntılı. Daha güzel ve orjinal bir isimle başlayabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci (Yüksek Okul)
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam daha iyi bir alan adiyla daha iyi yerlere geleceginize inaniyorum, simdiden hayirli olsun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web sitesi
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Arkadaşlara bende katılıyorum işi resmiyete döküyorsunuz hocam daha güzel bir alan adıyla sağlam proje olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle tavsiyem sağlam bir bütçe elde etmeden başlamayın.
Şuanda sitenizin giderleri yok denecek kadar azdır ancak bunu ofis ortamına taşıdığınızda ofisin giderleri, çalışanlara verilecek maaş, su, elektrik, yol, yemek derken aylık en az 2-3 bin gideriniz olacaktır.
İlk 5-6 ay gelir elde edemeyeceğinizi düşünüyorum, yani 15 ila 20 bin lira arasında bütceniz olması gerekir.
Tabi ki bu benim kişisel görüşüm, ve diğer arkadaşlara katılıyorum daha güzel bir alan adı seçmelisiniz.
Başarılar :)
2013 de bıraktığım webmaster kariyerime 1 sene sonra tekrardan devam ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam blogdan ofis ortamına geçip projenizi büyütmeden önce yapmanız gereken iki şey var;
1) Alan adını değiştirmek
2) Yazılarınızdaki dili düzeltmek.
Alan adınız daha egzantrik olmalı. "Sosyal Deli" kulağa pek hoş gelmiyor açıkçası. :)
Yazılarınızın akıcılığını ve dilini kontrol etmek için birkaç tanesini okudum. Hepsini siz mi yazıyorsunuz bilmiyorum ama çok baştan savma yazılmış. Ne cümle bütünlüğü ne kural ne sistem var. Yazdığınız konuyu konuşarak bir insana anlatsanız daha düzgün anlatırsınız. Sanırım yazılarınızın üzerinden yeterince geçmiyorsunuz.
Naçizane tavsiyelerimdir...
1 kişi bu mesajı beğendi.
halilibrahim.net - Tez / Ödev / Akademik Makale / Adsense / Wordpress
ceyzer
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Dev indirim yazısını okuyunca direk çıktım amator işi dedim yani :) acı ama gerçek
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Hocam Antalyadayım fakat Döşemealtı'nda oturuyorum problem olmayacaksa elimden geleni yapmak isterim.: )