Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Çanta satışı |
|
|||
|
|||
Merhaba arkadaşlar ek gelir olarak instagram üzerinden shopier ile kadın çantaları satışı yapmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ?
|
![]() |
|
||||
|
||||
hocam o iş zamanındaydı şahsen şimdi tutmaz öyle bir sayfa sağlam bir reklam yapmadığınız sürece.
|
||||
Bilen söylemez, söyleyen bilmez.
|
|
|||
|
|||
Teşekkür ederim
|
|
||||
|
||||
Olur neden olmasın.... Denemeden bilemezsin, hala daha yüzlerce site var instagramda ayakkabı, gece kıyafetleri vs vs satan herkes bir şekilde pastadan pay alıyor... Nacizane tavsiyem küçük de olsa bir farklılık yaratmaya çalış... Olmaz diye bir şey yok 😀
Başarılar diliyorum... |
|
|||
|
|||
Bende tesbih, gümüş yüzük, zippo çakmak vs gibi ürünler satmayı planlıyorum. Ancak instagram üzerinden değil eticaret sitesi ile yakında bismillah diyeceğim.
Bu arada iyzico herhangi bir firma değilde kişi olarak açılabiliyor mu bilgisi olan var mı? İlk başta faturasız başlamayı düşünüyorum. |
|
|||
|
|||
Evet açıyor ama komisyon oranı diğerüne göre biraz daha yüksek oluyor
|
|
||||
|
||||
Çanta dedin ben geldim kadın canta imalatçıyım şimdi piyasa durgun ucuz çanta yapıyoruz fakat fiş vs. kesemiyoruz
|
|
|||
|
|||
Mesajım bulunsun imalatçı olursa benide yeşillendirin
|
|||
https://www.tarzbuya.com
|
|
||||
|
||||
bunun yerine o ürünü dışarıya çıkararak amerika üzerinde satın
|
|
||||
|
||||
Şöyle birşey diyim öm geldi cevaplamadım çünkü unutuyorum hep S400 olayından sonra dışarıya mal gitmiyor mağazalar 100-200 tane alıyordu şimdi çoğu almıyor satamıyoruz diyolar yurtdışına geliş gidişler kapandı o yüzden şuan berbat durumdayız
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
![]() |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|