-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım, bir de sahte numaları kastetmemiştim.Baidunun farklı bir sayfasından bütün ülkelerin numaralarından üye olunabiliyor ama sizin zaten varmış
Aslında Hindistan da Çin kadar kalabalık. Hindistan'ı araştırmak lazım
1 kişi bu mesajı beğendi.
>_<
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Çin neden bu kadar garip bir devlet bütün ülkelere elektronik satalım, hizmet satalım ne varsa satalım ama onlardan satın almayalım kendimiz yapalım. Facebook, Youtube yasaklıyor ama Alibaba Amerika'da kullanılıyor, Amerika'nın 10x vergi koyması bile normal değil mi bunlara :D
Bence kalabalık olarak düşünmeyelim, yabancı bir şirketten reklam alıyorum adsense vb. şeklinde değil farklı bir reklam. United Kingdom (İngiltere) üyelik başı 3 $ verirken India (Hindistan) 0.01 - 0.10 $ veriyor siz düşünün evet İngiltere'den 1 kişi üye oluyorsa diğerinden 3-4 kişi üye oluyor ama fazla bir getirileri olmuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
eğer tutturulabilirse gerçekten çok iyi para kazanabilirsiniz. Ayrıca dünyada en çok para harcayan ülkeler kısmında çinli turistler vardır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında adamlar için her uygulama her site için alternatif varsa mükemmel bir durum . Adamlar başkasına kazandırmamış oluyor böylece. İhraç ediyorlar ama ithal etmiyorlar galiba bu tür dijital platformlarda ( wechat gibi )
Çinlileri tebrik etmek gerek . Dışarıdan birini olaya dahil etmemek için elinden geleni yapmışa benziyorlar
2 kişi bu mesajı beğendi.