-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Hocam nasıl erişim kılacaksınız? :) devlet engelliyor bunu. Sizin elinizde olan bir durum değil. Cinlilerin kendi sosyal medyaları youtube benzeri siteleri vs.. kisaca bizim kullandigimiz her seyin esdegeri platformlari var. Ayrica rekabet cok yuksek kimse size pastadan dilim vermez.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Orta büyük ölçekli yatırım ve projelerden bahsediyorlardır bence. Çünkü ben bu tür seyleri çok araştırırım hangi ülkede bu konuda gereksinim var vs.. diye çine hic denk gelmedim ha gelsem de girmezdim. Nerde çokluk orda... demiş atalarımız. Çok yorar sizi hocam gelecek gelirin de tatmin edip etmeyeceği meçhul. Bana kalırsa baska ülkelere yönelin norveç lüksemburg avusturya kanada irlanda vs.. bu ülkelerin tbmleri Türk lirasi ile yaklasik 3-5 TL arasi oluyor. Saglam bir sektörle bu ülkelere dalmak lazım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çin Whatsapp bile kullanmıyor. O adamlar çok değişik. Herşeyi kendileri yapıyorlar. Ülkede Dijital alanda bir çok şey yasak. Yani tüm dünyanın ortak kullandığı App ve Sitelerden bahsediyorum. Mesela Çinde bir uygulama var . Sadece oradan alışveriş yapmak zorundasınız. Hatta şöyle bir durum söz konusu. O uygulamadan yaptığınız alışveriş miktarına ve taksitlerinizi o sitede ödeme şeklinize göre bankalar size kredi çıkarıyor. Yani Mesela gittigidiyor gibi bir App düşünün. Oradan alışveriş yapıyorsunuz , ödemeleriniz düzenliyse banka kredisi çekerken çok rahat ediyorsunuz.
Yani çin en son ülke olmalı. En yüksek geliri yine Amerika veriyor..
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam açıkçası ben de düşünüyordum. Bazı işlerimden dolayı çin sitelerine baktım genelde yazılarından değil temalarından gelen bir karışıklık var yani sade, modern bir tema göremedim baktığım sitelerde.
Kesinlikle çince çevirmen şart çünkü çince karakterlerin birden fazla anlamı olabiliyor bu yüzden bir yazı fln çevirmensiz, makine çeviris ile yapılırsa sıkıntı çıkarabilir.
Birde çinliler aşırı derece wechat ve QQ uygulamasını kullanıyorlar. Siteyi açtığınızda oradan daha fazla kişilere uğraşabilirsiniz ama qq inceledim çince, ingilizce versiyonu var diyorlar ama bulamadım.
>_<
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Desinatör
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitemi bir zamanlar Baidu arama motoruna eklemiştim belki arada tıklayanlar olur diye. Siteyi bir türlü çözemediğimden sitemap ekleyememiştim ve şuanda sadece anasayfa linki çıkıyor arama sonuçlarında. Geçenlerde tekrar denediğimde ise Baidu webmaster sayfasına girebilmek için Çin'e ait bir telefon numarası ve Çin'e ait bir adres istediğini gördüm. Kullandığım bazı Çin uygulamaları, Baidu gibi kendini diğer ülkelere kapatmış durumda. Baidu arama motoruna bir siteyi kaydedebilmek baya zorlaşmış. Tanıdığınız bir çinli var ise belki telefon ve adres konusunda yardımcı olabilir. Hazır siz konusunu açmışken, bu konuda önerileri olan arkadaşlar belki çıkar ve fikir verirler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Mintik baiduya üye olabilirsin. Google üzerinden baiduya kayır olurken başka ülkelerin telefon numarasını kullanmak yaz çıkar(ingilizce kaynaklar var)
>_<
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yerleşik olarak çinde oturman gerek, çin üstünden telefonun olmalı ve kayıt olmalısın. Buradan ali baba cloud orada çalışıyor diye site açtırmıyorlar gün sonunda firewalldan ban riskin %1000 baya prosedürü var.
Bahsettiğiniz firmalarda çin içinde var. Siz açarsanızfa akredite gerekecek
Allah kolaylık versin işiniz pek zor