-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar bu konuyu yazarken benim hit çekmek gibi yada kendimi acındırıpta yardım istemek gibi bir amacım yok. ama içimden gelenleri de söylemek istiyorum. alexa da rankıma bakarken tekrar güncellenmedigini gördüm ve yine hüsran. sonra merak ettim ve türkiyede sıralamada olan sitelere baktım wmaraci.com u gördüm ve bi anlık hevesle girdim ve yardım istedigme dair bir konu açtım. kimseden cevap gelmedi. sonra yardım isteyen diger arkadaşlarıma baktım ve onlarında yardım alamadığını gördüm. gerçekten üzüldüm. çünkü türk insanı bilgisini paylaşmayı sevmiyor. kendine kazandırıp yeni bir insan tanımak ve kazanmak varken herkes bunun tam tersini yapıyor. yani bi bakıma güçlü olan güçsüz olanı eziyor gibi bişey. diyecegim şu ki. herkes birbirne yardım etseydi şuan dayanışma çok daha güçlüydü ve o dünya sıralamasındaki siteler eminimki bizim TÜRK sitelerimizden olurdu. bilgisi çok olan ve yardım bulamadığı için güzel bi gelecegi kaçıran bir sürü arkadaşım olduguna eminim. hepinize iyi geceler diliyorum
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Üniversitede hocalar ne der biz size teorik bilgiyi veriyoruz gerisi size kalmış diye aynısı internet ve sosyal hayattada geçerli...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
hocam bilgiyi herkes annesinin karnında öğrenmedi ya biraz da kendin deneme yanılma yoluyla öğrenmen gerekiyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Haklısınız da her merak ettiğimizin cevabı verilseydi tembelleşip hantallaşırdık diyebilirim hocam elbette bir birimize burada yardımcı olmamız şart fakat. Burada arayıp da bulamadığımız uğraşıp da çözemediğimiz sorunları dile getirmeliyiz. Eğer her sorun burada konu açılsaydı bir yığın gereksiz bilgi oluşur ve belli bir düzen olmazdı. Tabi ki merak ettiklerimizi bir birimize soracağız fakat soracağımız soruyu da önceden araştırıp çözümü var mı yok mu diye irdelemeliyiz diye düşünüyorum.
Sosyal olan her şey.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
web sitesi
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Wmaraci son zamanlarda ilgisiz bir forum olmaya basladi yeri degil belki ama arkadas hakli sikayet konusu aciyorsun bir yetkili bile gelip ilgilenmiyor ki insanlar sana yardimci olsun.severek girdigim bir forum buradan cok sey ogrendim son bir aydir bence forumdakiler ilgisiz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Alexa'yı takmayın içerikli bir sürü mesaj da görmeniz gerekliydi üç beş konu daha araştırsanız. Takmayın, takılacak konu açın yardım edilecekse cevap verelim.
Ustadu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo-Adsense Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense si olan kişi kazancını ve sitesini paylastıgında canavar gibi saldırıp banlatıyorlar.,seonun nedemek olduğunu buradan öğrenip seo uzanıyım diyen kişi,önündeki başka bir firmayı indirmek için anti seo yapmaya başlıyor,artık insanlar paylaşmaktan korkuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilmiyorum size bir yanım katılıyor ama öbür yanım katılmıyor. 5 seneden fazladır sanal alemde destek veriyorum. Yeri geliyor bende destek alıyorum. Ama hiçbir şey sabahın 4'ünde bir noktalı virgül koymadım diye koca bir program çalışmadığını görünce ve kitaplar kitaplar araştırarak o noktalı virgülü koyduktan sonra "Has****" demek her şeyden tatlı geliyor bana. İnsanların her şeyi elinin altında bulması garip geliyor. Herkesin birazcık gözünün yanmasını isterim ben.
Bilmiyorum ne kadar saçma geldi size ama ben böyle öğrendim. :)
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
KaanGundovan adlı üyeden alıntı
Bilmiyorum size bir yanım katılıyor ama öbür yanım katılmıyor. 5 seneden fazladır sanal alemde destek veriyorum. Yeri geliyor bende destek alıyorum. Ama hiçbir şey sabahın 4'ünde bir noktalı virgül koymadım diye koca bir program çalışmadığını görünce ve kitaplar kitaplar araştırarak o noktalı virgülü koyduktan sonra "Has****" demek her şeyden tatlı geliyor bana. İnsanların her şeyi elinin altında bulması garip geliyor. Herkesin birazcık gözünün yanmasını isterim ben.
Bilmiyorum ne kadar saçma geldi size ama ben böyle öğrendim. :)
Aynen katılıyorum sana gecelerimi az harcamadım bişeyler öğrenmek için dediğin gibi bir tırnak bazende noktalı virgül için sil baştan defalarca kod yazdığım olmuştur :) ama sonuç olarak kazanan ben oldum.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye