-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar sizlere henüz daha faaliyete geçirmediğim ancak aklımda olan bir projeyi paylaşmak istiyorum. Domaini hostu filan herşeyi hallettim ama bir türlü faaliyete geçirmedim.
Sizlerin o değerli yorumlarınızı almak benim için çok güzel olacak.
Proje şu şekilde arkadaşlar..
İnsanlar dertlerini çevresindekilere bazen paylaşamıyorlar bu da sağlık sorunları başta olmak üzere, içine kapanıklılık, aldatmalar vs. gibi bir çok problemleri gündeme getiriyor.
Bende bu sistemde insanların dertlerini anlatabileceği, online terapi sitesi tarzında, belirli bir ücret ödeyerek cüzi rakamlar rahatlayabileceği bir site oluşturmayı düşünüyorum. Başta şöyle düşünmüştüm herkes derdini anlatabileceği ve herkesin o dertlere yorumlar atabileceği bir platform düşünmüştüm ancak bunda benim pek bir kazancım olmayacağı için bende direk olarak online terapi sitesi tarzında bir web-site kurmayı düşünüyorum. Sizce neler olur sanırım birazcık desteğe ihtiyacım var, eğer olmaz yorumları çok gelirse hiç bulaşmayacağım çünkü öğrenciyim ve yakın tarihte butik açtım paramın büyük bir kısmını o işe yatırdım, bu işte reklamsız olmaz, cebimde birikmiş bir miktar para mevcut tutmayacak bir işede yatırmak istemiyorum o yüzden önce sizin o değerli yorumlarınızı öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Alan adı hazır herşey hazır tek eksik motivasyon
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bulaşmayın.
Dertleri yalnızca Allah'a havale etmek en iyisidir. Size tavsiyem dert yerine soru cevap sistemi kurun. Fakat kullanıcıların özel olarak soru sorup, detaylı bir şekilde yanıtını aldığı bir sistem olsa çok iyi olur.
Örneğin birisi matematikte bir konuda takılmıştır, iş hayatına atılacaktır aklına takılan şeyler vardır. Bunları size ve ekibinize sorarak daha hızlı yol alabilir.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Online terapi yada online doktor sitesi olarak örnekler var ama ben şahsen soru sorarken karşımda işinin ehli birini bulmak isterim psikolog gibi. Kısadası uzmaklık işi..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bunun için bir kaç psikolog ile anlaşırım onlar üyelerle ilgilenirler diyorsan olabilir. Onun dışında psikoloji bilgisi olmayan birine insanların para vereceğini sanmıyorum.
Belki soru-cevap gibi bir sistem daha mantıklı olabilir.