Merhaba arkadaşlar sizlere henüz daha faaliyete geçirmediğim ancak aklımda olan bir projeyi paylaşmak istiyorum. Domaini hostu filan herşeyi hallettim ama bir türlü faaliyete geçirmedim.
Sizlerin o değerli yorumlarınızı almak benim için çok güzel olacak.
Proje şu şekilde arkadaşlar..
İnsanlar dertlerini çevresindekilere bazen paylaşamıyorlar bu da sağlık sorunları başta olmak üzere, içine kapanıklılık, aldatmalar vs. gibi bir çok problemleri gündeme getiriyor.
Bende bu sistemde insanların dertlerini anlatabileceği, online terapi sitesi tarzında, belirli bir ücret ödeyerek cüzi rakamlar rahatlayabileceği bir site oluşturmayı düşünüyorum. Başta şöyle düşünmüştüm herkes derdini anlatabileceği ve herkesin o dertlere yorumlar atabileceği bir platform düşünmüştüm ancak bunda benim pek bir kazancım olmayacağı için bende direk olarak online terapi sitesi tarzında bir web-site kurmayı düşünüyorum. Sizce neler olur sanırım birazcık desteğe ihtiyacım var, eğer olmaz yorumları çok gelirse hiç bulaşmayacağım çünkü öğrenciyim ve yakın tarihte butik açtım paramın büyük bir kısmını o işe yatırdım, bu işte reklamsız olmaz, cebimde birikmiş bir miktar para mevcut tutmayacak bir işede yatırmak istemiyorum o yüzden önce sizin o değerli yorumlarınızı öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Alan adı hazır herşey hazır tek eksik motivasyon