Cemorg
Php Developer
Bronz Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhabalar, herkesin merak ettiği soru yerine bu sefer farklı bir soru yöneltmek istiyorum(her yanlıştaki doğruyu bulma misali).
Biliyorsunuz detay maxi üyelerine bir bilgisayar gönderiyor ve bilgisayarlarda bulunan bir yazılım vasıtasıyla müşteri web sitelerine bir nevi organik hit gönderiyor. Bunun google açısından bir yararı var mı? Yani tamamen organik binlerce hit göndererek bir siteyi hit gönderilen kelimede üst sıraya çıkarmak mümkün mü? bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum. Özellik SEO konusunda uzman olay forumdaşlarımı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
oturum süresini uzatıyor hemen cıkma oranını azaltıyor bu da etkili bir seo çalışması oluyor haliyle ama süreklilik arz etmesi lazım. Ayrıca ne olursa olsun detaymaxi seo çalışması falan değil tokatçılık peşinde bir ponzi
2 kişi bu mesajı beğendi.
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Tüm arama motorlarının bu tarz aldatmaya yönelik çalışmaları tespit etmesini ümit ediyorum. Bir adam yıllarca emek versin didinsin üst sıralara çıksın, biride gelsin bu tarz saçma programları kullanıp siteye güya girmiş gibi yapan, güya sitesinin takipçisi olan, okuru olan birileri sayesinde insanların haklarını yesin.
SEO ya faydası şimdilik olsada insanlığa zararı oldukça fazla.
2 kişi bu mesajı beğendi.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Farklı iplerden giriş yapıldığı için faydası olduğunu düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Şöyle düşünün sitenize 1000 kişi girdi, 999 tanesi 10 saniye durdu çıktı. 1 tanesi geldi 3 saat durdu çıktı. Sitenize gelen 999 kişiyi o 1 kişi ile yenebilecek misin? Maxinet tokatlamaktan başka bir şey yapmıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
detay maxinete üyeyim bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. Sitede kalış oranı çok ciddi oranda artıyor hemen çıkma oranı dibe vuruyor. Bana etkisi kesinlikle olur gibi geldi o yüzden girdim bu işe ama google anlamaz mı anıden artan hitten işkillenmez mi orasını düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Google yediğimiz her haltı anlar merak etmeyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Detay'ın müşterileri bir süre paket alıp sonra SEO paketi almayı bırakırsa hitlerde ani düşüşler olur o zaman zaten o ani düşüşlerde Google anlar.
Detay maxinetin yaptığını Google kendi adwords reklamları üzerinden yapıyor. Bildiğim kadarıyla Adwords kampanyaları bitince site artık reklam vermezse Google o siteyi reklam öncesindeki hitine geri bırakıyor. Adwords öncesi hangi sayfada ise oraya yani.
Bence ikisi de aynı şeyi yapıyor. Fark, biri yurt dışındadır yani google ile reklam giderleri ve para akışını oraya akıtıyoruz biri de yurt içi bir çalışma Detay yerli bir firma neticede. Google 'ın stratejisi son yıllarda çok farklı bir hal aldı.
Organik tıklama, içeride kalma süresi, çabuk çıkma oranı derken son yıllarda Google Adwords odaklı bir algoritma çıktı ortaya. Bunu da baz alırsak Detay maxinet'in yaptığı pek de hileli bir iş değil bence.
Detay maxinet kiraladığı bilgisayarlardan üyelere prim veriyor o ayrı bir konu tabi. Zaten gündemde de bu konuda bir sıkıntı var. Ama google'ın da ne yaptığını biraz daha detaylı incelersek Detay maxinet seo işi mi yapıyor evet seo ve tabiki seo'nun sadece bir ayağı da diyebiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sitesine girilmiyor sanırım maxinetin artık :)
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir