-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Diyelimki, genel blog sahibiyiz ve günlük 3 k tekil ziyaretçimiz var. Ve bunu 1 yıllık süreçte yaptık, yaparken de sadece genel seo çalışmalarını uyguladık. Parayla herhangi bir link alımı veya seo çalışması yaptırmadık. Sadece özgün ve yoğun içerik, aynı zamanda kaliteli tasarım.
Böyle bir blog bize "keşke uğraşmasaydım, değmedi" dedirtir mi? Getirisi ne olur, kazanç fiyatı olarak sormuyorum. Ama tahmini bir şey söylerseniz tartışırız.
Bu konuyu açma sebebim Türkçe siteler & Adsense nankörlüğü olması.
Ek olarak: Benim bir fikrim oluştu, yeni okuyanlar tek tek mesajları okurlarsa, konunun cevabına doyacaklardır.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Açıkçası güzel bir konuya değinmişsiniz ben hobi olarak kendi bloguma mümkün olduğunca yazıyorum ve tek geçerli kuralım sadece ve sadece özgün içeriktir. Sonuçlarını 1 sene sonra görücez bakalım (:
www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
CezaLet adlı üyeden alıntı
Özgünlükse özgünlük, tasarımsa tasarım, ilgiyse ilgi. Amma ve lakin, parayla çalışma yaptırmadan halimiz nice olur? Bunu çok merak ediyorum. Yani bu iş çıktığında, parayla çalışma yaptırma diye bir şey yoktu. Şimdi ki durum öyle bir yere geldi ki millet ne paralar veriyor. Peki bizim çalışma gücümüz onların parasının üstesinden gelir mi? Bunu deneyecek gücüm var, fakat tembelim :)
Valla hocam aynı dilde konuşuyoruz şuan senelerdir dökemediğim içimi döktünüz (: diğer arkadaşlar ne düşünüyor bende merak ediyorum bu konu hakkında
www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bence tamamen zaman kaybı olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Belirtilmedi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Google ozgun icerik sevmezki ziyaretcilerin ilgisini ne kadar cekersin bu onemlidir :)