lostyazilim

Diyelim ki 3k tekil ziyaretçimiz var

49 Mesajlar 4.756 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

CezaLet CezaLet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)
Diyelimki, genel blog sahibiyiz ve günlük 3 k tekil ziyaretçimiz var. Ve bunu 1 yıllık süreçte yaptık, yaparken de sadece genel seo çalışmalarını uyguladık. Parayla herhangi bir link alımı veya seo çalışması yaptırmadık. Sadece özgün ve yoğun içerik, aynı zamanda kaliteli tasarım.

Böyle bir blog bize "keşke uğraşmasaydım, değmedi" dedirtir mi? Getirisi ne olur, kazanç fiyatı olarak sormuyorum. Ama tahmini bir şey söylerseniz tartışırız.

Bu konuyu açma sebebim Türkçe siteler & Adsense nankörlüğü olması.

Ek olarak: Benim bir fikrim oluştu, yeni okuyanlar tek tek mesajları okurlarsa, konunun cevabına doyacaklardır.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.
wmaraci
reklam

SunucuBilgim SunucuBilgim Web Master Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 78 / 71
  • Ticaret 5, (%100)
Açıkçası güzel bir konuya değinmişsiniz ben hobi olarak kendi bloguma mümkün olduğunca yazıyorum ve tek geçerli kuralım sadece ve sadece özgün içeriktir. Sonuçlarını 1 sene sonra görücez bakalım (:

www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...

• Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

SunucuBilgim adlı üyeden alıntı

Açıkçası güzel bir konuya değinmişsiniz ben hobi olarak kendi bloguma mümkün olduğunca yazıyorum ve tek geçerli kuralım sadece ve sadece özgün içeriktir. Sonuçlarını 1 sene sonra görücez bakalım (:

Özgünlükse özgünlük, tasarımsa tasarım, ilgiyse ilgi. Amma ve lakin, parayla çalışma yaptırmadan halimiz nice olur? Bunu çok merak ediyorum. Yani bu iş çıktığında, parayla çalışma yaptırma diye bir şey yoktu. Şimdi ki durum öyle bir yere geldi ki millet ne paralar veriyor. Peki bizim çalışma gücümüz onların parasının üstesinden gelir mi? Bunu deneyecek gücüm var, fakat tembelim :)

Aynı zamanda 2 tane kurbağa ayağı, yılan derisi, zırt otu, biraz karabiber biraz tuz şekline dönmüş iş. Bu nedir arkadaş, herkes anlamaz ki (for example me). :D

Link al, link ver, yorum at - yorum ver, imle, siteni bir forumda yayınla, seo çalışması yaptır, raporları kontrol et. Et de et. [B]Bu iş bu kadar karmaşık olmamalı.[/B]
SunucuBilgim mmxceb 53426

kişi bu mesajı beğendi.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

SunucuBilgim SunucuBilgim Web Master Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 78 / 71
  • Ticaret 5, (%100)

CezaLet adlı üyeden alıntı

Özgünlükse özgünlük, tasarımsa tasarım, ilgiyse ilgi. Amma ve lakin, parayla çalışma yaptırmadan halimiz nice olur? Bunu çok merak ediyorum. Yani bu iş çıktığında, parayla çalışma yaptırma diye bir şey yoktu. Şimdi ki durum öyle bir yere geldi ki millet ne paralar veriyor. Peki bizim çalışma gücümüz onların parasının üstesinden gelir mi? Bunu deneyecek gücüm var, fakat tembelim :)

Valla hocam aynı dilde konuşuyoruz şuan senelerdir dökemediğim içimi döktünüz (: diğer arkadaşlar ne düşünüyor bende merak ediyorum bu konu hakkında

www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...
wmaraci
wmaraci

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 832
  • Beğeniler 65 / 138
  • Ticaret 1, (%100)
bence tamamen zaman kaybı olur

• Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

SunucuBilgim adlı üyeden alıntı

Valla hocam aynı dilde konuşuyoruz şuan senelerdir dökemediğim içimi döktünüz (: diğer arkadaşlar ne düşünüyor bende merak ediyorum bu konu hakkında

Kesinlikle tecrübeli ve bilgili birileri bu konuya yazmalı.1 yıllık böyle bir çalışmanın ardından tatmin edici bir kazanca ulaşılmazsa, dahada Türkçe site işine girilmez demektir paran yoksa. Açık ve net.

Ek Olarak:

sacmaliyoruz adlı üyeden alıntı

bence tamamen zaman kaybı olur

Peki hocam, google'ın özgün içerik sevdasına ne oluyor burada ben bunu merak ediyorum, google görmez mi benim 1 yıllık özgün ve devamlı içerik aşkımı? Beni üst sıralara alıp, parayla bilmem ne çalışması yaptırmış kişilerin önüne atmaz mı, bunu anlayamaz mı?

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

TheThanatos TheThanatos Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Belirtilmedi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** F**
  • Mesajlar 842
  • Beğeniler 55 / 171
  • Ticaret 5, (%100)
Google ozgun icerik sevmezki ziyaretcilerin ilgisini ne kadar cekersin bu onemlidir :)

• Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

TheThanatos adlı üyeden alıntı

Google ozgun icerik sevmezki ziyaretcilerin ilgisini ne kadar cekersin bu onemlidir :)

Ama bu olmadı şimdi, forumda herkes yırtınmıyor mu özgün içerik diye :D Özgün derken sallama değil hem özgün hem ilgi çekici makaleler.

Öyle böyle. Şöyle şöyle.

TheThanatos TheThanatos Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Belirtilmedi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** F**
  • Mesajlar 842
  • Beğeniler 55 / 171
  • Ticaret 5, (%100)

CezaLet adlı üyeden alıntı

Ama bu olmadı şimdi, forumda herkes yırtınmıyor mu özgün içerik diye :D Özgün derken sallama değil hem özgün hem ilgi çekici makaleler.

Ilgi cekici olsa yeter adam makaleni calar seo yapar senden daha ust siralara cikar kimsede bakmaz ilk bu makaleyi kim yazdi :)

• Üyelik 15.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Dil Öğrencisi
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 1268
  • Beğeniler 418 / 276
  • Ticaret 15, (%100)

TheThanatos adlı üyeden alıntı

Ilgi cekici olsa yeter adam makaleni calar seo yapar senden daha ust siralara cikar kimsede bakmaz ilk bu makaleyi kim yazdi :)

Günümüzde google'ın gücü bu konuda ölçülemiyor, yani şıp diye anlıyor kim yazdı kim çaldı. En azından forumda bu böyle anlatılıyor, zaten bu yüzden özgün yazıyoruz ya. Google anlamayacak olsa bende çalarım değil mi :confused:

Öyle böyle. Şöyle şöyle.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al