Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Bu tür verileri burada paylaşmak yerine telefon üzerinden iletişime geçerek gerekeni söyleyiniz. Şayet ki hakkınızı verirseler amena, vermezseler sizde güzel bir makale yazarak içinizi dökebilirsiniz. ;)
ececan
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
hesap kullanılmayacaktır. lütf
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ne hakkı arkadaşlar? Ücretsiz kullandığınız bir sistemde açık buluyorsunuz, bunu bildirirseniz iyi, bildirmezseniz nötr, bildirmeyip kullanmaya çalışırsanız kötü niyetli bir insan olursunuz ve bu suçtur.
Kimse size bir şey vermek zorunda değil fakat siz insani sorumluluğunuzu yerine getirip bildirmelisiniz bence. Sonuçta ilk olarak kullanıcılar etkilenecek bu açıktan.
Yolda para bulup komisyon istemekten farkı yok bunun. Karşınızda kurum olabilir ama zarar gören insanlardır. Benim fikrim bu. Ek olarak şunu söyleyeyim, bu işi parayla yapanlar var, yani oranın çalışanı olarak bug arıyorlar sistemde, bu şekilde bir başvuru yapabilirsiniz. Kabul ederlerse ne âlâ.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merak ettim, takipteyim.. ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ececan adlı üyeden alıntı
Ne hakkı arkadaşlar? Ücretsiz kullandığınız bir sistemde açık buluyorsunuz, bunu bildirirseniz iyi, bildirmezseniz nötr, bildirmeyip kullanmaya çalışırsanız kötü niyetli bir insan olursunuz ve bu suçtur.
Kimse size bir şey vermek zorunda değil fakat siz insani sorumluluğunuzu yerine getirip bildirmelisiniz bence. Sonuçta ilk olarak kullanıcılar etkilenecek bu açıktan.
Yolda para bulup komisyon istemekten farkı yok bunun. Karşınızda kurum olabilir ama zarar gören insanlardır. Benim fikrim bu. Ek olarak şunu söyleyeyim, bu işi parayla yapanlar var, yani oranın çalışanı olarak bug arıyorlar sistemde, bu şekilde bir başvuru yapabilirsiniz. Kabul ederlerse ne âlâ.
Size katılmıyorum. Donanımhaber eğer böyle bir üyelik sistemi ile hizmet vermiş ise o hesapların güvenliğini sağlamak zorunda. Bu arkadaşımız iyi niyetli birisi, açık bulmuş söylemeyi düşünüyor, ya bu açığı kötü niyetli birisi bulursa ve kötü işlemler yaparsa üyelik sahipleri mağdur olacak. Bu açığı ilgili site derhal gidermelidir. Arkadaşa da gerekli ücreti vermelidir.
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Admin hesaplarına da giriş yapabiliyor musnuz?
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Nasıl yaptınız anlamadım ama cok uğraştırdımı bunu merak ettim ? :)