Ne hakkı arkadaşlar? Ücretsiz kullandığınız bir sistemde açık buluyorsunuz, bunu bildirirseniz iyi, bildirmezseniz nötr, bildirmeyip kullanmaya çalışırsanız kötü niyetli bir insan olursunuz ve bu suçtur.
Kimse size bir şey vermek zorunda değil fakat siz insani sorumluluğunuzu yerine getirip bildirmelisiniz bence. Sonuçta ilk olarak kullanıcılar etkilenecek bu açıktan.
Yolda para bulup komisyon istemekten farkı yok bunun. Karşınızda kurum olabilir ama zarar gören insanlardır. Benim fikrim bu. Ek olarak şunu söyleyeyim, bu işi parayla yapanlar var, yani oranın çalışanı olarak bug arıyorlar sistemde, bu şekilde bir başvuru yapabilirsiniz. Kabul ederlerse ne âlâ.
Kimse size bir şey vermek zorunda değil fakat siz insani sorumluluğunuzu yerine getirip bildirmelisiniz bence. Sonuçta ilk olarak kullanıcılar etkilenecek bu açıktan.
Yolda para bulup komisyon istemekten farkı yok bunun. Karşınızda kurum olabilir ama zarar gören insanlardır. Benim fikrim bu. Ek olarak şunu söyleyeyim, bu işi parayla yapanlar var, yani oranın çalışanı olarak bug arıyorlar sistemde, bu şekilde bir başvuru yapabilirsiniz. Kabul ederlerse ne âlâ.
Size katılmıyorum. Donanımhaber eğer böyle bir üyelik sistemi ile hizmet vermiş ise o hesapların güvenliğini sağlamak zorunda. Bu arkadaşımız iyi niyetli birisi, açık bulmuş söylemeyi düşünüyor, ya bu açığı kötü niyetli birisi bulursa ve kötü işlemler yaparsa üyelik sahipleri mağdur olacak. Bu açığı ilgili site derhal gidermelidir. Arkadaşa da gerekli ücreti vermelidir.