akbas
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Haklısınız işin ehlilerini toplamak zor olacak. Biraz söylediğim bahsetmek istediğim katı olmuş olabilir.
Burada söylemek istediğim pagerank nedir ? yada wordpresse konu nerden açılıyor gibi konuların yerine farklı geliştirilebilir kazandıracak okuyanıda konuyu açanıda kazançlı çıkaracak konular olacak.
Yapmış olduğunuz işte makale size teslim edilmeme gibi bir durumu olmayacak.Peşin ödeme sonra ödeme gibi durumlar için net çözüm getirilecek.
Seo işini yaptığınızda sözleşmeli olacak şekilde idare edilecek, müşteriyi korur nitelikte sözleşmelere imza atılması sağlanacak.
Yaptırdığınız tasarım veya çalışma başkar bir yerde olmayacak.Bunun önlemi alınacak.
Almış olduğunuz hosting hizmeti sadece şirketler tarafından verilecek.Reseller alıp hosting satan merdiven altı şirketler olmayacak.
Amacımız bu.Bunun alt yapısı için çalışıyoruz.Farkımmızda bu olacak ancak bu saymış olduğum sektörler bizim için alt sektörler olacak .Bizim tek ve en büyük sektörümüz var onun üzerinde yoğunlaşacağız.
Ek Olarak: Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Haklısınız işin ehlilerini toplamak zor olacak. Biraz söylediğim bahsetmek istediğim katı olmuş olabilir.
Burada söylemek istediğim pagerank nedir ? yada wordpresse konu nerden açılıyor gibi konuların yerine farklı geliştirilebilir kazandıracak okuyanıda konuyu açanıda kazançlı çıkaracak konular olacak.
Yapmış olduğunuz işte makale size teslim edilmeme gibi bir durumu olmayacak.Peşin ödeme sonra ödeme gibi durumlar için net çözüm getirilecek.
Seo işini yaptığınızda sözleşmeli olacak şekilde idare edilecek, müşteriyi korur nitelikte sözleşmelere imza atılması sağlanacak.
Yaptırdığınız tasarım veya çalışma başkar bir yerde olmayacak.Bunun önlemi alınacak.
Almış olduğunuz hosting hizmeti sadece şirketler tarafından verilecek.Reseller alıp hosting satan merdiven altı şirketler olmayacak.
Amacımız bu.Bunun alt yapısı için çalışıyoruz.Farkımmızda bu olacak ancak bu saymış olduğum sektörler bizim için alt sektörler olacak .Bizim tek ve en büyük sektörümüz var onun üzerinde yoğunlaşacağız.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Oyumu kullandım ben -> Gerçekten farklı bir konsept ise tutar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
seo ve adwords
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
eğer webden kazanma yöntemlerini anlatıyorsanız, yani sadece bunun üzerine bir forum olursa tutar bence.
neden derseniz gerek wm aracı, gerek ***'da kazanma ile ilgili konular çok fazla görüntüleniyor, ilgi topluyor.
ya da yeni bir forum kurmadan, kazanma yöntemlerini anlatan ayrı ayrı e-kitap yaparak herbirini 20 TL'ye satarsanız bence bu da tutar.
sonuç olarak insanlar bu işten para kazanmaya çalışıyor ve bu iş eskisi kadar kolay olmuyor. wmpara veya kazananlarklubu diye gerçekten yararlı bir forum kurulabilir; veya kazanmayla ilgili bir e-kitap serisi iş görür.
benim yorumlamam bu kadar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
hocam merhaba önecelikle süper bir projeniz var bunun yanında süperde bir kadronuz var ise ve ısrarla istiyor sanız olur wmaracı veya *** bunlar istediler oldular yani senin birseyin eksik degilki paranda vardiyorsun reklamla cözersin zaten eksik kalankısımları bence tutar tutarlı oldugun sürece kimsenin kötü yorumuna bakma onlar hep öyle baltalar senin projeni kücük görenlerede aynı keza olmaz diye birsey yoktur olacak baska sansım yok diyip ve Yallah de basla
işte buu
akbas
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Alperin forumu biliyorum mybb üzerine kurulu idi. Takip ediyordum. Onun 10 kat üstü diyebiliriz.Orda alper tek paylaşım yapıyordu burda tüm üyeler yapacak.
seocry benim özümde gövde gösterisi yapanlar ile dolu.Ha içerinde sağlam kişilerde var ancak kayıtlı değilim pek forum içeriğinide takip etmyorum sık sık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yazıları falan okumadım. Youtube gibi yerler deseydiniz geçemezdiniz yine belli olmaz kısmet işi.
Bence geçilebilir ama doğru adımlar atmak gerekir geçemezseniz bile adı çıkabilir. Buda iyi yerlere gelmeniz için bir başlangıç olur.
Büyük düşünüp büyük yapmanız gerekir en küçük noktalardan. Direk saldırı yapmanız şunu yap şunuda yap şu eksik kalmasın derseniz batar. Benden söylemesi. Bir hurdacı yerdeki şişeyi görünce kaldırır demez ki bir şişe aman ne olacak batmamya öyle demez. İşte o yüzden insanlar kazanır.
Başaramazsanızda hayırlısı buymuş.