La_Motta adlı üyeden alıntı

eğer webden kazanma yöntemlerini anlatıyorsanız, yani sadece bunun üzerine bir forum olursa tutar bence.

neden derseniz gerek wm aracı, gerek ***'da kazanma ile ilgili konular çok fazla görüntüleniyor, ilgi topluyor.

ya da yeni bir forum kurmadan, kazanma yöntemlerini anlatan ayrı ayrı e-kitap yaparak herbirini 20 TL'ye satarsanız bence bu da tutar.

sonuç olarak insanlar bu işten para kazanmaya çalışıyor ve bu iş eskisi kadar kolay olmuyor. wmpara veya kazananlarklubu diye gerçekten yararlı bir forum kurulabilir; veya kazanmayla ilgili bir e-kitap serisi iş görür.

benim yorumlamam bu kadar.

E kitap yazma olayına bir zamanlar sıcak bakıyordum.Hatta kitap bastırmayı dahi düşündüm adsense üzerine.

Ancak nedense artık pek oralı değilim. Belirtmiş olduğun gibi sadece adsense ve diğer firmalar tarafından gelir elde etmek üzerine kurulmuş bir forum düşünüyoruz.

Şuan alt yapı kararı veremedik.Özel bir yazılım düşündük maliteyi yüksek.Vbulletin düşünüyoruz herkesin alışık olduğu bir alt yapı ondada kararsısız.

Yakındır bütün herşey biter proje başlar ve inş bu forumda ***.net de ve diğer saydığımız forumlarda konularımızı ve reklamlarımızı görürsünüz.