FerdiŞahin adlı üyeden alıntı
Bence herşeyden önce tasarımın modern olması gerekiyor. Tamam anlıyorum sözlük sitesi ancak tasarım bir hayli eski duruyor zira şu anki sözlük siteleri de öyle. Herkes modern tasarıma geçti ancak sözlük siteleri hala 2010 yılının tasarımlarını kullanmaya devam ediyorlar.
Bence herşeyden önce tasarıma önem verin, tasarım iyi olursa satılması o kadar kolay olur.
Şimdiden iyi satışlar dilerim.
Hocam buraya konu acmamin sebebi de bu tasarimini nasil degistirebilirim yani anlayabilecegim cinsten soyle aciklayayim nasil tasarimi daha modernize hale getirebilirim
Slider vs.vs ornek veriyorum kizlar soruyor gibi bir tasarim mi olmali ? Ornek veriyorum sadece moderinize tasarim olarak aklima gelmedi baska birsey
Birde baska ne gibi ozellikler ekleyebilirim ? Kullanicilarin benim scriptimi tercih etmelerini saglamak icin
Tesekkurler hocam front end kisminda cidden amatorum. Gelistiriyorum kendimi ilk profesyonel satisa sunacagim sistem
Olmasini istediginiz ozellikler nelerdir su ozelliklrr olsa alirim diyeceginiz ?
Tesekkur ederim ferdi hocama katiliyorum brn tasarimini begenmiyorum ama. Sozluk yada soru cevap yapisina ne gibi birsey ekkleyebilirim onun taslagini cikaramiyorum diger sekilde viral temalardan bir farki kalmaz
Mobil uyumunda bir iki sorun harici bootstrap kullaniliyor zaten gerektiginde duzenliyorum