-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Kesinlikle oyun e-pin fikrine katılıyorum. Kısaca bilmediğiniz için açıkalayayım;
Mesela google'a steam 3 tl cüzdan kodu yazarsınız ve bazen 2.50 tl ye bulursunuz. Bu kişiler bu ürünleri Brezilya üzerinden alıyor, yani onlara 1.50 - 2TL arası geliyor. Peki nasıl oluyor?
Brezilya dan güzel ingilizce bilen birisi ile anlaşıyorsunuz ve keyler orda çok ucuza satılıyor, onlardan satın alıyorsunuz. Paypal üzerinden ticaret en güvenlisi. En önemlisi bu tedarik kısmı. Bunun için daha önce site açtım, facebook sayfam oldu satış vs. yaptım. Bilgili olduğum için yazıyorum, kesinlikle boş değildir. Brezilya dan birisiyle anlaştım ve ucuza aldım. Burada yani Türkiye de piyasa altına satmama rağmen bana iyi kar oranları kalıyordu. Kısa sürede iyi para yaptım. Ama daha sonra ilgisizlikten dolayı kapatma kararı aldım.
Bu konuda merak ettiklerinizi, özel mesaj ile sorabilirsiniz. Zamanım oldukça cevaplarım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
merhaba e-pin konusu ilgimi çekti benimde. boşta bir e-ticaret sitemde var. esmanya.com ingilizcemde var.. kar ortaklığı ile işi bilen birisi varsa özelden mesaj atabilir..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ne yaptığı belli değil
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
xml veren siteler var. Onlardan xml alarak sadece satış yapıp ürün ücretinden kar'ını alıp geçersin.
Elektronikte çok büyük alımlar olduğu için her zaman sizden daha ucuzu olacaktır. Satışlarınız zor olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ne yaptığı belli değil
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Mesela sizin bi siteniz var. Bu xml veren dediğim sitelerden xml alıyorsunuz yani o firmaların sitelerinde bulunan ürünlerin listesini sizin sitenize ekliyorlar.
Tüm ürünler sizin sitenizde çıkıyor size satış fiyatından düşük bi fiyat veriyorlar. Siz ürünü satıyorsunuz diğer firma yolluyor. Sizde aldıgınız paradan kar'ı düşüp ücreti onlara gönderiyosunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ne yaptığı belli değil
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Bildiğim kadarıyla yardım edebilirim. =)