steel adlı üyeden alıntı

Ben bi e-ticaret firmasında çalışıyorum. Küçük ev aletleri, beyaz eşya, mutfak eşyaları vs bi sürü şey satıyoruz bazı ürünlerden 10 lira bazı ürünlerden 150 tl kar yapıyoruz ancak 150 tl gibi kar etmemizin sebebi ürünleri peşin almamız. Peşin aldığımızda daha uygun fiyata alınıyor. Kargoda anlaşmalı çok ucuza gidiyor. ama bunları yapabilmek için çok büyümeniz lazım. Bizim firmanın bu yılki cirosu 10 milyonu buldu.

Yardımcı olabileceğim konu olursa yazabilirsiniz.


Ustam sence bizim işimiz elektronik deyip tüm ürünlere mi girmeli yoksa mesela ev eşyaları mı demeli ? Böle satış ortaklığı yapabileceğimiz firmalar var mı sağlam.

Ek Olarak:

mstfaclk adlı üyeden alıntı

Kesinlikle oyun e-pin fikrine katılıyorum. Kısaca bilmediğiniz için açıkalayayım;

Mesela google'a steam 3 tl cüzdan kodu yazarsınız ve bazen 2.50 tl ye bulursunuz. Bu kişiler bu ürünleri Brezilya üzerinden alıyor, yani onlara 1.50 - 2TL arası geliyor. Peki nasıl oluyor?

Brezilya dan güzel ingilizce bilen birisi ile anlaşıyorsunuz ve keyler orda çok ucuza satılıyor, onlardan satın alıyorsunuz. Paypal üzerinden ticaret en güvenlisi. En önemlisi bu tedarik kısmı. Bunun için daha önce site açtım, facebook sayfam oldu satış vs. yaptım. Bilgili olduğum için yazıyorum, kesinlikle boş değildir. Brezilya dan birisiyle anlaştım ve ucuza aldım. Burada yani Türkiye de piyasa altına satmama rağmen bana iyi kar oranları kalıyordu. Kısa sürede iyi para yaptım. Ama daha sonra ilgisizlikten dolayı kapatma kararı aldım.

Bu konuda merak ettiklerinizi, özel mesaj ile sorabilirsiniz. Zamanım oldukça cevaplarım.

Ustam el altından olmasının sebebi nedir ? Teşekürler yorumlarınız için.