phrase
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ülkemizde pek çok eticaret sitesi varken diğerlerinin arasından sıyrılıp tamamen özgün ve farklı bir düşünce içerisinde engellilere yardım etmeyi hedefleyen bir eticaret sitesi üzerinde çalışmalara başladık.
Misyonumuz genel ürünler satmak yerine güzel ülkemizin her şehrine ayrı bir konsept ile bölgenin yerel ürünlerini Türkiye ve yurtdışına satmaktır.
Vizyonumuz ise kampanyalar ile engellilere destek olmaktır destekden kastımız yürüme engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye, işitme engelli olanlara işitme cihazları vb. Gibi kampanyalar ise örneğin, aylık gelirlerimizin %20 lik gibi bir kısmını engellilere yardım için ayırmamız ve bunu ay sonu yayınlayacağımız makbuz ve dekontlarla doğrulamaktır.
Sizce bu proje nasıl görüşleriniz nelerdir ?
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Mükemmel düşünmüşsünüz hocam tebrik ederim. Wordpress ile ilgili bir durum olursa her zaman yardımcı olmak isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Sunucu Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba %80 siz %20 engelliler olursa işin içine başka düşünceler girer . Tamamen kar amacı gütmeyen kuruluş olursanız engelliler için proje diyebilirsiniz buna . Ama % işi varsa biraz işin prosedürü değişiyor hocam . Güzel düşünce umarım başarılı olursunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Bence gayet güzel. Hem özel bir firma gibi kazancınızı artırmak için uğraşırsınız kaliteyi bozmazsınız hem de kazancın yanı sıra engelli vatandaşlara da destek olursunuz. Sahipsiz ve bakıma muhtaç hayvanları da projenize katmanızı talep ediyorum. Başarılar.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Harika bir düşünce hocam.İstediğiniz her türlü yardımda bana ulaşmanız yeterli SEO anlamında.Ücretsiz yardımcı olurum