-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu domainle neler yapabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
hocam .tk dan gidiyor bence başka alan adı uzantısı olsaydı olabilirdi bir şeyler.
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
İzlenen dizi ve filmler ile ilgili yorumların ve okunan kitapların kesitlerinin bulunduğu güzel keyif verici bir internet sitesi yapılabilir.
Fakat fazla bir maddi beklenti olmayacaksa...
Mukim
Ne yapalım meselâ?
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticâret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
G** C**
-
-
-
Ticaret
101, (%100)
Alan adı uzantısı oldukça menfi bir durum. Bunun dışında zaten bu sektör oldukça kullanıldı. Hatta büyük firma ya da kuruluşlar tarafından da bu tarz projeler başarılı bir şekilde yürütülmektedir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu uzantıyla imkansız gibi
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benim nacizane tavsiyem:
bu alanda başka yürütülen projeler varmı araştırmadım bilmiyorum ancak kitaplardan alınarak yapılan film ve dizilerin olduğu güzel bir içerik yapa bilirsiniz. Mesela; "sefiller" tek konu altında bu kitabın özetini veya tamamını ekleyip hemen altına "bakın bu kitabın filmide var" gibisinden filmide ekleyip hatta dahada zenginleştirerek "bakın zamanında bu kitep ve filmle alakalı medyada şöyle böyle yazılar,eleştiriler yapılmış gibisinden bir içerik oluşturabilirsiniz. Ancak hitap edeceğiniz kitle çok az bir kitle olacaktır doğal olarak beklentileriniz çok çok fazla olmasın.
Alan adı konusunda arkadaşlara katılmıyorum bence .tk alan adları kullanılması gereken alan adları her türlü isme ve slogana uyum sağlamalarının yanında ücretsiz ve her 12 ayda bir ilk yenileme hakkını elinde tutuyorsunuz. Ayrıca örnek olması açısından söylüyorum .tk alan adlarıyla ilgili bazı çalışmalarımda "mp3" gibi çok zor ve rakibin bol olduğu bir alanda birinci bir çok kelimede google aramalarında birinci sırada çıkarttığım siteler olmuştur hemde çok fazla zorlanmadan. Emin olun bu alan adlarını google da seviyor (şahsi fikrim)
Sözün özü hobi olarak veya zevk için uğraşa bilirsin ama kazanç bekleme derim bu tip bir projeden.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Masiva
MasivaTurk.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kitaplardan uyarlanarak çekilen filmleri yayınlayıp hakkında bilgi verebilirsin.
düzeltme: üstteki yorumda benim düşüncem yazılmış, görmedim...