benim nacizane tavsiyem:
bu alanda başka yürütülen projeler varmı araştırmadım bilmiyorum ancak kitaplardan alınarak yapılan film ve dizilerin olduğu güzel bir içerik yapa bilirsiniz. Mesela; "sefiller" tek konu altında bu kitabın özetini veya tamamını ekleyip hemen altına "bakın bu kitabın filmide var" gibisinden filmide ekleyip hatta dahada zenginleştirerek "bakın zamanında bu kitep ve filmle alakalı medyada şöyle böyle yazılar,eleştiriler yapılmış gibisinden bir içerik oluşturabilirsiniz. Ancak hitap edeceğiniz kitle çok az bir kitle olacaktır doğal olarak beklentileriniz çok çok fazla olmasın.
Alan adı konusunda arkadaşlara katılmıyorum bence .tk alan adları kullanılması gereken alan adları her türlü isme ve slogana uyum sağlamalarının yanında ücretsiz ve her 12 ayda bir ilk yenileme hakkını elinde tutuyorsunuz. Ayrıca örnek olması açısından söylüyorum .tk alan adlarıyla ilgili bazı çalışmalarımda "mp3" gibi çok zor ve rakibin bol olduğu bir alanda birinci bir çok kelimede google aramalarında birinci sırada çıkarttığım siteler olmuştur hemde çok fazla zorlanmadan. Emin olun bu alan adlarını google da seviyor (şahsi fikrim)
Sözün özü hobi olarak veya zevk için uğraşa bilirsin ama kazanç bekleme derim bu tip bir projeden.