-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabalar. İnternet üzerinden bilgisayar oyunu kodlarının satışı yapan firmalar bu kodları nereden temin ediyor acaba? Sistem nasıl işliyor ve biz nasıl kod temin edebiliriz. Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar bizimle bildiklerini paylaşır mı acaba?
Örnek site: durmaplay - Durma Pay Trading Ltd.
PM atabilirsiniz.
Bizde sosyal medyadaki kendi oyuncu kitlemize bilgisayar oyunu satmak niyetindeyiz. Son zamanlarda irili ufaklı bir çok kişi bu işe girmiş durumda ve bizim kitlemiz çok daha büyük. Bu konuda bir girişimde bulunmak istiyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dağıtımcı şirketler var (distribütör) o oyunun dağıtımcısını bulmanız lazım onlar bayi fiyatından daha ucuza sizlere satıyor. Herhangi bir bu tarz satış yapan yerden bayilik almak yerine her oyunun dağıtımcısı ile anlaşırsanız daha çok kar elde edersiniz.
mtcgame çoğu oyunun key-epin dağıtımcılığını yapıyor bir göz atın
1 kişi bu mesajı beğendi.
OGULCANGULCEMAL.COM - KİŞİSEL BLOG
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Şahsen bende çok merak ediyorum, Steam'de ister indirimde olsun, ister olmasın, oyunları Key olarak almanın bir yolunu bende bulamadım. G2a'de falan Steam keyi olarak satılan oyunlar nasıl satılıyor acaba...
scobur
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Bir ara bunun araştırmasını yapmıştım, rusya çıktı hep karşıma. Sanırım rusyada oyun keylerinin fiyatları daha düşük oluyor onlarda bize satıyor komisyonla. Rusyadan sağlam bir satıcı bulursanız ucuzdan key alabilirsiniz. Rus keylerinde bazı bölge sorunları oluyor bunları da vpn ile halledebiliyorsunuz sanırım.
Not: Bu yazdıklarım yaklaşık 4-5 ay öncesine dayanıyor şuan ne durumda net bir bilgim yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhabalar. Durmaplay'ın çalışma mantığını gerçekten ben de merak ediyorum. Nasıl o kadar uyguna sağlıyorlar bilmiyorum. rus keylerinin uygun olduğu bilinen bir gerçek fakat rusya dışından bir ip den bağlanıldığında key kabul edilmiyor. yani global keyler ediniyorlar gördüğüm kadarıyla. şu aralar benim de ilgimi çeken bir durum bu. indirim zamanı stok yapıp satıyorlar desek henüz çıkmamış bir oyun için bile oldukça uygun fiyat verebiliyorlar. denk gelirse bana da iletin hocam size zahmet.
şuan bir sitemiz için 1000 adet kadar random steam oyun keyi lazım. fiyatlar oldukça makul olmalı. bu konuda da bilgisi olan bir kişi iletişime geçerse sevinirim.