mhmtyc
info4idea.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar şuan üzerinde çalıştığım bir sitem var 2.sini açmayı düşünüyorum öğrenciyim okul masrafını bu şekilde çıkarıyorum 2.siteyi flash oyun sitesi mi açsam diye düşündüm açıkcası bunun için sitede wordpress alt yapısı kursam sıkıntı olur mu birde oyunları nerelerden bulabilirim tecrübesi olan arkadaşlar buradan veya özelden iletişime geçerse çok sevinirim şimdiden teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Piyasa wordpress için oyun botları var ama bana kalırsa bu sektore girme çünkü gerçekten çok zor bir sektör
mertkaan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
YAPI RESSAMI
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
wordpress kursan eğer 10k 100k ziyaretçi geleceğini ilerde kesin tutar marka olur dersen wp ilerde optimize edeceksin sunucu alacaksın gibi durumlar olabilir oyun sektörü zor ama birde istediğin yere geldin mi tamam gerisini düşünme adsense çokcukların girdiğinden tıklama kazancı düşük verir doğrudur sende gösterimden kazanırsın bot içinde aradın bulamadın diyelim en basitinden chrome da sağ tık sayfa kaynağı görüntüle yaptığında ctrl+f ile swf yazıp oyunu bulup indirir ftp atarsın resim içinde aynı şekilde oyun sitelerinde çok uğraştım özgün olacaksın birde etkili birkaç seo taktiği var onları yaptın mı seo paketi dahi almana gerek kalmaz
ssyazilim
I'm retired from the NET!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Industry Engineering
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Öncelikle tema filan satın alma. Parana yazık. Oyun sitesi dediğin siteler sadece tasarıma bakar. Biraz css + html + bootstrap bilgin varsa kendin özgün yerleşim tasarla. Zaten çoğu oyunlar swf lerden ibaret. Bildiğim kadarıyla 3d oyunlar haricindeki swf oyunlarda telif hakkı sıkıntsı çekmezsin. Popüler oyunları koyup imkanın varsa özgün oyun tasarlarsın. Olduda bitti maşallah. Sonrası için seo gücüne bakar. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Flash içerik Wordpress'te sayfa açılış hızı ve dolaşımı için sorun yaratabilir.
Bir şeyden para kazanmak için o şeye para yatırmak lazım. Biraz ne verirsen onu alırsın durumu. Ben olsam script satın alırım. Paranı birkaç ay geç çıkartırsın belki ama hem destek alma imkanın olur, hem bir problem çıktığında ücretsiz olarak bunu yaptırırsın. Wordpress'te sıradan bloglarda bile azıcık eklenti kurulumunda ileri gittin mi bir sürü sorun yaşanıyor. Kaldı ki oyun sitesi ziyaretçisi genelde siteyi severse kalıcı ziyaretçidir. O yüzden riske girme bence.