lostyazilim

Flash Oyun Sitesi Açmak

16 Mesajlar 2.548 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mhmtyc mhmtyc info4idea.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 2 / 39
  • Ticaret 4, (%100)
Merhaba arkadaşlar şuan üzerinde çalıştığım bir sitem var 2.sini açmayı düşünüyorum öğrenciyim okul masrafını bu şekilde çıkarıyorum 2.siteyi flash oyun sitesi mi açsam diye düşündüm açıkcası bunun için sitede wordpress alt yapısı kursam sıkıntı olur mu birde oyunları nerelerden bulabilirim tecrübesi olan arkadaşlar buradan veya özelden iletişime geçerse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

wmaraci
reklam

OguzhanUcan OguzhanUcan temalog.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad O** U**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 99 / 149
  • Ticaret 4, (%100)
Piyasa wordpress için oyun botları var ama bana kalırsa bu sektore girme çünkü gerçekten çok zor bir sektör

• Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 2 / 39
  • Ticaret 4, (%100)

Oğuzhan Uçan adlı üyeden alıntı

Piyasa wordpress için oyun botları var ama bana kalırsa bu sektore girme çünkü gerçekten çok zor bir sektör

Aklımda 2. site açma fikri var ama ne üzerine yoğunlaşsam ona karar veremedim çünkü açınca kısa 1-2 senelik değil uzun ömürlü bir şey yapmak istiyorum

OguzhanUcan OguzhanUcan temalog.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad O** U**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 99 / 149
  • Ticaret 4, (%100)

mhmtyc adlı üyeden alıntı

Aklımda 2. site açma fikri var ama ne üzerine yoğunlaşsam ona karar veremedim çünkü açınca kısa 1-2 senelik değil uzun ömürlü bir şey yapmak istiyorum

Hocam oyun sitelerin para var çünkü çocuklar bilip bilmeden reklamlara tıklıyorlar baya para geliyor ama sektör baya bir zor açacaksanızda diğer sitelerden bi farkınız olsun

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 2 / 39
  • Ticaret 4, (%100)

Oğuzhan Uçan adlı üyeden alıntı

Hocam oyun sitelerin para var çünkü çocuklar bilip bilmeden reklamlara tıklıyorlar baya para geliyor ama sektör baya bir zor açacaksanızda diğer sitelerden bi farkınız olsun

Bir işe giriştiğimde gereğinden fazla uzun bir zaman ayırıyorum illaki ilgi çekici yapmaya çalışacağım aklıma da başka bir şey gelmedi açıkcası bunu biraz daha araştırıp sanırım buna yönelicem teşekkürler yorumun için

mertkaan mertkaan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek YAPI RESSAMI
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 569
  • Beğeniler 48 / 81
  • Ticaret 7, (%100)
wordpress kursan eğer 10k 100k ziyaretçi geleceğini ilerde kesin tutar marka olur dersen wp ilerde optimize edeceksin sunucu alacaksın gibi durumlar olabilir oyun sektörü zor ama birde istediğin yere geldin mi tamam gerisini düşünme adsense çokcukların girdiğinden tıklama kazancı düşük verir doğrudur sende gösterimden kazanırsın bot içinde aradın bulamadın diyelim en basitinden chrome da sağ tık sayfa kaynağı görüntüle yaptığında ctrl+f ile swf yazıp oyunu bulup indirir ftp atarsın resim içinde aynı şekilde oyun sitelerinde çok uğraştım özgün olacaksın birde etkili birkaç seo taktiği var onları yaptın mı seo paketi dahi almana gerek kalmaz

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
36$'dan başlayan fiatlarla...
arcade game script

• Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 2 / 39
  • Ticaret 4, (%100)

mert kaan adlı üyeden alıntı

wordpress kursan eğer 10k 100k ziyaretçi geleceğini ilerde kesin tutar marka olur dersen wp ilerde optimize edeceksin sunucu alacaksın gibi durumlar olabilir oyun sektörü zor ama birde istediğin yere geldin mi tamam gerisini düşünme adsense çokcukların girdiğinden tıklama kazancı düşük verir doğrudur sende gösterimden kazanırsın bot içinde aradın bulamadın diyelim en basitinden chrome da sağ tık sayfa kaynağı görüntüle yaptığında ctrl+f ile swf yazıp oyunu bulup indirir ftp atarsın resim içinde aynı şekilde oyun sitelerinde çok uğraştım özgün olacaksın birde etkili birkaç seo taktiği var onları yaptın mı seo paketi dahi almana gerek kalmaz

Teşekürler zaten hemen kazanıyım ediyim amacında değilim yavaş yavaş gelişsede dediğim gibi kalıcı birşey olmasına çalışıcam sonra zaten o bir şekilde bana kazanç sağlayacaktır

ssyazilim ssyazilim I'm retired from the NET! Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Industry Engineering
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 734
  • Beğeniler 106 / 213
  • Ticaret 8, (%100)
Öncelikle tema filan satın alma. Parana yazık. Oyun sitesi dediğin siteler sadece tasarıma bakar. Biraz css + html + bootstrap bilgin varsa kendin özgün yerleşim tasarla. Zaten çoğu oyunlar swf lerden ibaret. Bildiğim kadarıyla 3d oyunlar haricindeki swf oyunlarda telif hakkı sıkıntsı çekmezsin. Popüler oyunları koyup imkanın varsa özgün oyun tasarlarsın. Olduda bitti maşallah. Sonrası için seo gücüne bakar. :)

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Flash içerik Wordpress'te sayfa açılış hızı ve dolaşımı için sorun yaratabilir.
Bir şeyden para kazanmak için o şeye para yatırmak lazım. Biraz ne verirsen onu alırsın durumu. Ben olsam script satın alırım. Paranı birkaç ay geç çıkartırsın belki ama hem destek alma imkanın olur, hem bir problem çıktığında ücretsiz olarak bunu yaptırırsın. Wordpress'te sıradan bloglarda bile azıcık eklenti kurulumunda ileri gittin mi bir sürü sorun yaşanıyor. Kaldı ki oyun sitesi ziyaretçisi genelde siteyi severse kalıcı ziyaretçidir. O yüzden riske girme bence.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al