netbozum
tr.link

Gezi sitesi projem icin bilgi istyorum

8 Mesajlar 1.414 Okunma
acebozum
tr.link

buzmavisi buzmavisi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1451
  • Beğeniler 302 / 276
  • Ticaret 11, (%73)
Arkadaslar merhaba aklimda bir proje var ve bunun icinde saglam bir wp temam. Sizden görüş ve onerilerinizi almak isterim .

Aklimdaki proje avrupa asya amerika vs. Ulkelerde gezen orda tatil yapan tur ile gezmeye gidenler icin bir site olusturmak istyorum ve buralarda gezenler resimli ve yazili bilgi paylasimi yapmasi istenecek . her uye blog sayfasini olustura bilcek gitti yerleri harita uzerinde isaretleye bilcek varsa ekibi blog sayfasina yazar olarak uyelik kabul edecek .

Benim aklimdaki sorular insanlari siteme nasil cekip konu blog actirabilirim. Bunun icin nasil bir yol izlemeliyim.

Site domani nasil olmalidir jenerikmi yabncimi yoksa anahtar terim bazlimj. Facebokk reklam calismasi yapilmalimidir.

Siz olsaniz gittiniz bir ulke hakkinda bilgi paylasirmiydiniz.

Degerli yorumlarinizi ve yol haritalarinizi bekliyorum . butce icin sikintim yok ne lazimsa yapabilirim

NOT: PROJEM YAYINA GİRMİŞTİR rotakesfet.com

googleasistan
reklam

dtmuratcan dtmuratcan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 517
  • Beğeniler 487 / 104
  • Ticaret 10, (%100)
Merhaba,

Bu konu hakkında çok ince detaylara ait bilgilere sahip olmasam da benzer uygulamalar yapan gezgin arkadaşlarım var. Zaman içerisinde bloglarını duyurabilmeleri için yardımcı olmuştum.

İlk olarak özellikle belirli bir takipçi kitlesine ulaşabilmeniz için kesinlikle kendi blogları olan ama kaliteli içerik üretip paylaşılmasını isteyen 10 kadar blogger bulmanızı öneririm. Sizin söylediğinize benzer bir projeyi Gökhan gerçekleştirdi(uzakrota.com).

Burada pek çok farklı blogger'ı bir havuza toplayıp bloggerlara tanıtım yazısı satabilme imkanını dahi tanıdı, ancak şu anda projenin adı aklıma gelmiyor.

İlk bloggerlarınızı bulduktan sonra bu içeriklerden çarpıcı ve mevsime uygun olanlarını özellikle facebook üzerindeki gezgin gruplarına göndermenizi öneririm. Özellikle Tatil ve Gezi Blogları, interrail grubu gibi gruplar çok aktif ve efektif kullanılan gruplar. İsterseniz kısa bir listesini de size iletebilirim.

Ayrıca www.drummerlizard.com üzerinden Güneş Akdoğan'a ulaşıp Murat Can yönlendirdi derseniz kendisi de yardımcı olabilir. Dünyayı gezip Belgrad'a yerleştiği için konular hakkında oldukça bilgili ve size artı olarak etkisi olabilir.

Yola çıktığınız mecra çok kaliteli ve saygın, umarım kısa zamanda çok daha başarılı olursunuz. Eğer benim yapabileceğim birşeyler olursa da her zaman yardımcı olmaya çalışırım.
buzmavisi

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1451
  • Beğeniler 302 / 276
  • Ticaret 11, (%73)
Cok tesekkur ederim bilgiler icinde kafamda bazi seyler oluştu bile ihtiyac duyarsam size ulasirim hocam

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
dtmuratcan Yorumunuzu okudum da, Helal olsun, sizin gibi bir kaç kişi burada bu şekilde yorumlar yapsa, bilgi paylaşımlarında bulunsa, herhangi bir çıkar gözetmeden, pek çok kişi başarılı projeler yapar, tecrübe paylaşıldıkça güzeldir, sanırım tam olarak bunun ifadesi.

buzmavisi elimde 3 adet gezi domaini var, bunlardan 2'sinden vazgeçebilirim. Birinin sizin için uygun olduğunu düşünüyorum. Düşünürseniz mesaj atabilirsiniz. Bunun dışında projenize katkı sağlayabilecek bir fikrim yok, ben de bir gezi sitesi açmayı düşünüyorum, ama aklımda proje yok. Başarılar.
dtmuratcan TolgaYilmaz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

dtmuratcan dtmuratcan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Doktor
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 517
  • Beğeniler 487 / 104
  • Ticaret 10, (%100)

Almina adlı üyeden alıntı

dtmuratcan Yorumunuzu okudum da, Helal olsun, sizin gibi bir kaç kişi burada bu şekilde yorumlar yapsa, bilgi paylaşımlarında bulunsa, herhangi bir çıkar gözetmeden, pek çok kişi başarılı projeler yapar, tecrübe paylaşıldıkça güzeldir, sanırım tam olarak bunun ifadesi.

buzmavisi elimde 3 adet gezi domaini var, bunlardan 2'sinden vazgeçebilirim. Birinin sizin için uygun olduğunu düşünüyorum. Düşünürseniz mesaj atabilirsiniz. Bunun dışında projenize katkı sağlayabilecek bir fikrim yok, ben de bir gezi sitesi açmayı düşünüyorum, ama aklımda proje yok. Başarılar.

Teşekkür ederim, açıkçası elimden geldiğince bilgim dahilinde olan konularda paylaşımda bulunmaya çalışıyorum böyle noktalarda.

swarthy90 swarthy90 www.espor24.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 20 / 17
  • Ticaret 1, (%100)
Buna benzer bir proje de bizde vardı Interrail di sanırım bir oluşum var ordan da teklif geldi konuyla alakalı ama vakit bulup üstüne düşmedik.

Konu hakkında çok fazla olmasa da biraz bilgimiz var sormak isterseniz yardımcı olabilirim

aykut5855 aykut5855 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Matematik Öğretmeni,Web Tasarı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 11 / 10
  • Ticaret 4, (%100)
buzmavisi
Öncelikle iyi günler, cevap verip vermemek size kalmış, benimde benzer şekilde aklımda bir proje var bu yüzden WP temanızı merak ettim, öğrenme şansım var mı ?

• Üyelik 27.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1451
  • Beğeniler 302 / 276
  • Ticaret 11, (%73)
evet arkadaşlar projemi faliyete geçirdim , rotakesfet.com yorumlarınızı bekliyorum

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al