Merhaba,

Bu konu hakkında çok ince detaylara ait bilgilere sahip olmasam da benzer uygulamalar yapan gezgin arkadaşlarım var. Zaman içerisinde bloglarını duyurabilmeleri için yardımcı olmuştum.

İlk olarak özellikle belirli bir takipçi kitlesine ulaşabilmeniz için kesinlikle kendi blogları olan ama kaliteli içerik üretip paylaşılmasını isteyen 10 kadar blogger bulmanızı öneririm. Sizin söylediğinize benzer bir projeyi Gökhan gerçekleştirdi(uzakrota.com).

Burada pek çok farklı blogger'ı bir havuza toplayıp bloggerlara tanıtım yazısı satabilme imkanını dahi tanıdı, ancak şu anda projenin adı aklıma gelmiyor.

İlk bloggerlarınızı bulduktan sonra bu içeriklerden çarpıcı ve mevsime uygun olanlarını özellikle facebook üzerindeki gezgin gruplarına göndermenizi öneririm. Özellikle Tatil ve Gezi Blogları, interrail grubu gibi gruplar çok aktif ve efektif kullanılan gruplar. İsterseniz kısa bir listesini de size iletebilirim.

Ayrıca www.drummerlizard.com üzerinden Güneş Akdoğan'a ulaşıp Murat Can yönlendirdi derseniz kendisi de yardımcı olabilir. Dünyayı gezip Belgrad'a yerleştiği için konular hakkında oldukça bilgili ve size artı olarak etkisi olabilir.

Yola çıktığınız mecra çok kaliteli ve saygın, umarım kısa zamanda çok daha başarılı olursunuz. Eğer benim yapabileceğim birşeyler olursa da her zaman yardımcı olmaya çalışırım.