-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ne kadar vakit harcayacaksınız ve geliri ne olacak? To 3, tbm 0.20 olsa günlük 1.20 aylık düz hesap 40 lira bırakacak. Eğer ayda toplam 1 günden fazla bu siteye vakit ayıracaksanız değmeyeceğini düşünüyorum. Site giderlerini de siz hesaba dahil edip karar verin.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
günde kaç kişi gelecegi degil,o gelenlerin bana maddi olarak getirisine bakarım ben olsam.bagzı içerikler var mesela tbmleri çok güzel,böyle bi hitle güzel getirileri olur o sitenin.yada şöyle bi örnek vereyim,bizzat yıllar önce yaşadıgım..
detayları çokda hatırlamıyorum,rahat 10 yıl oldu buna.bi sitem vardı kadınlara yönelik,adsensede kazancı günlük 2tl en fazla.sonra digitalpoint forumundan birisiyle görüştüm.kendisi çanta satıyordu yanlış hatırlamıyorsam,içerigimle alakalı bişeydi yani benim.siteme ürünlerini eklersem,tanıtırsam bana 3 ay için 600-700$ verecegini söyledi.bu büyük bi para benim için.sadece ürünleri kendi siteme ekliycem,adam parayı direkt paypalla ödedi en baştan nakit olarak zaten.bu parayı benim adsenseden almam çok daha uzun sürecek,10 yıl önce dolar da 2tl ya var ya yoktu :D parayı aldım,sitemde onun ürünlerini tanıtmaya başladım.3 ay beni yani sitemden dönüşümleri test etti adam,sonrada her satıştan %20 alacagım şekilde ortaklık yaptık.adsenseden 3 yılda alacagım parayı o şekilde 6-7 ayda çıkartmıştım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
200 hit yine normalde 300 tl biraz fazla gibi o hite göre. tabi senelik daha fazlasını kazanacağınızı düşünüyorsanız açın. kazandırmayacaksa değmez
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
blog siteniz satışa dönük mü olacak hocam ? Eğer öyle ise bunların kaçının satışa döndüğü önemli. Ayrıca alan ne kadar niş olursa olsun hit sabit kalacak ya da maksimum değer biçilecek bir şey değil. Artabilir bu sizin vaktinize ve emeğinize bağlı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Hit yabancı ise açın, Türk ise TBM oranlarına bakın. Eğer TBM +0.7 TL gösteriyorsa yine açılır yoksa geliriz az olacak oğraşmaya değmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.