günde kaç kişi gelecegi degil,o gelenlerin bana maddi olarak getirisine bakarım ben olsam.bagzı içerikler var mesela tbmleri çok güzel,böyle bi hitle güzel getirileri olur o sitenin.yada şöyle bi örnek vereyim,bizzat yıllar önce yaşadıgım..

detayları çokda hatırlamıyorum,rahat 10 yıl oldu buna.bi sitem vardı kadınlara yönelik,adsensede kazancı günlük 2tl en fazla.sonra digitalpoint forumundan birisiyle görüştüm.kendisi çanta satıyordu yanlış hatırlamıyorsam,içerigimle alakalı bişeydi yani benim.siteme ürünlerini eklersem,tanıtırsam bana 3 ay için 600-700$ verecegini söyledi.bu büyük bi para benim için.sadece ürünleri kendi siteme ekliycem,adam parayı direkt paypalla ödedi en baştan nakit olarak zaten.bu parayı benim adsenseden almam çok daha uzun sürecek,10 yıl önce dolar da 2tl ya var ya yoktu :D parayı aldım,sitemde onun ürünlerini tanıtmaya başladım.3 ay beni yani sitemden dönüşümleri test etti adam,sonrada her satıştan %20 alacagım şekilde ortaklık yaptık.adsenseden 3 yılda alacagım parayı o şekilde 6-7 ayda çıkartmıştım.