-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Merhaba,
Aklımda yeni bir proje belirmesi üzerine bir süre kafamda tasarladım ve sizlerin görüşlerini almaya karar verdim.
Aklımda alan adı da mevcut ancak şimdilik yazmak istemiyorum.
Anlatım;
Siteye giriyorsunuz hemen abone olun ve bülteninizi alın gibi birşey yazıyor veya Haberdar Olun gibi.
Klasik habercilik anlayışının bülten sistemine dönüştürülmüş hali olarak düşünüyorum siteye girdiğinizde isim, soyisim ve mail veriyorsunuz ardından sonraki aşama interaktif olarak geliyor ve Pinterest gibi ilgilendiğiniz konuları seçiyorsunuz bu konulardan hergün size 1 mail olmak suretiyle haberdar edilecek bir mail geliyor dünya çapında kullanılabilecek bir proje olduğunu düşünüyorum sizin fikriniznedir?
Lagger
SEO & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
e-posta, mail kullananlar çok azaldı artık ben bile ayda bir bakıyorum mailime onun yerine birazda büyütüp telefon mesajı olması çok iyi olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Flipboard var zaten. Mail veya SMS olarak gönderilmiyor fakat sadece seçtiğiniz konulardan haber alıyorsunuz. + olarak Apple, düzenlediği WWDC 2015 kongresinde iOS 9'un özelliği olacak "News"ten bahsetti. Bu da tıpkı Flipboard gibi. Seçtiğiniz konulardan haber alıyorsunuz.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kesin tutar. Ama maillere özellik katmalısınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Olmayan bir hizmetin her zaman talibi olacaktır bence. Herkes haber sitesinden istediği kategoriyi bulup istediği haberi seçecek vakti edinemeyebiliyor. Bunu yaparsanız öne geçersiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.