scobur
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Merhaba bu sene üniversiteye başlayacak olan kardeşiniz, bazıları içinde abiniz olarak bu konuyu açıyorum. Öncelikle forumda onlarca bu konudan bulunuyor olabilir. Emin olun çeşitli forumlarda en az 30 konunun tüm yorumlarını okudum ancak 2-3 yıl önce yazılan şeyler vardı çok güvenemedim ve çoğu da kafama yatmadı.
Öncelikli amacım günlük 20 yani aylık 600 lira kazanç benim için yeterli olacaktır. Editör olarak bu parayı çok rahat kazanabilirsin diyenler olacaktır. Ben makale yazarken sıkılan biriyim zaten ki bu işi başkası için yapınca çok daha sıkıcı geliyor. Ancak kendi sitem olunca dişimi sıkabiliyorum. Bazılarımıza 20 lira çok küçük bir rakam gibi gelebilir ama aza tamah etmeyen çoğu bulamaz diye çok güzel bir söz var. Sonuçta site 25 lira kazandırmaya başlayınca 25 çok diyecek halim de yok :).
Herkesin önerisini bekliyorum. Konu altına veya özel mesajla tavsiyelerinizi iletebilirsiniz.
Yazıyı okuyan, cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Hocam merhaba yeriniz müsaitsenizse sizinle telefonla görüşelim aklımda var bir proje. Biraz sabırlıysanız ve illa ki internet ile ilgili olmasını istemiyorsanız mesaj atabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Legalde bu kazanç biraz zaman alır. indirme sitesi kurabilir ya da varsa satın alabilirsin.
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Legal site aç uzun ömürlü olsun, master yapma parasını çıkarırsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör, Programci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
91, (%98)
Hocam 600 lirayı senelik siteler bile zor alıyor hemen uçmuşsunuz bence, bir 6 ay gelir beklememek daha iyi olur bence
4 kişi bu mesajı beğendi.
I Love Yandex Money