Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site işinde her işi yapın ama 3 site işi sektöründen kaçın
- E ticaret
- Haber
- Cinsel
Bu sektörlerden uzak durun bulaşmayın
Adsense para kazanmak istiyorsanız başka kısa sürede sonuç alacağınız baş ağırtmayan eğlence siteler kurabilirsiniz
Sadece önerim bu hususta yine sen bilirsin 4 yıldan fazladır siteler kurdum yaptım satım bir o dediğim 3 sektöre bulaşmadım
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarim grafik tasarim
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Anladım dikkate alicam değerli yorumunuz için tesekkurler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Rtv öğrencisiyim ve haberlerimi kendim yazıyorum. İki yıl haber dersi aldım ve lisede de pek çok gazetede yazdım ve en son kendimi sitemi kurdum. Site çok yeni. Ama çoğu haberim bilinen popüler haber sitelerinden daha öne çıktığını gördüm, görüyorum. Bu iş özgünlük ister. Ayrıca alan adınız pek ilgi çekmiyor. Tavsiyem orijinal bir alan domain bulun.
Kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yorum yapan arkadaşlar teşekkürler sagolun başka yorum yapacak arkadaşlarımız yokmu ? :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternet üzerinden birlikte çalabilir miyiz? Tabi anlaşabilirsek maddi olarak düşün müyorum?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
metaratör,inci 2.nesil yazar
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
tam 2 yıl haber sitesi işi ile uğraştım newli stelerim vardı iyi paralar aldım aylık 15 civarı.... sana tavsiyem sakın ajans aboneliği ALMA ajans botları sitendeki özgünleştirilmiş haberden sana aasla telif açmaz telif işi resimden gelir unutma. Örneğin cumhurbaşkasını bi açılışa gitti al yaz ama sakın o resmi kullanma işte o zaman sıkıntı çıkır ban 3 defa ajanslardan uyarı geldi 3 resimden buldu beni oda ilk aylarda sonra ise resim işini çözünce asla sıkıntı yaşamadım ama çok zor ve zahmetli bir iş eğer spam taktiğini biliyorsan tatlı şekilde yap bene ona sana hit getirir ama tadında bırakman lazım...beşer haber tada tüm haber gibi spam yapıp alık 100 k kaldırırsın ama 6 aydan fazla ömrün olmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhabir
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
haber sitesi değil de 2014 yerel seçimleri öncesinde seçim anketlerini paylaştığım bir blog oluşturdum. Blogger hesabımı aldığım domaine yönlendirdim.
Haber kaynağı olarak da araştırma şirketlerinin sonuçlarını belirledim.
Sadece 5 ay içerisinde 25 milyonun üzerinde gösterim elde ettim. çalışarak 1 yılda alacağım maaşı adsenseden bu 5 ay içinde aldım. 2015 seçimlerinde de yine aktiftim ama yerel seçimler kadar kazançlı olmadı.
Demek istediğim; eğer tek kişi devam edecekseniz ve bütçeniz de kısıtlıysa belli bir alanda kalıp o alana yoğunlaşmanız sizin için daha kazançlı olacaktır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
2013 yılında iha aboneliği alarak haber sitesi kurdum. Yaptığım bot ile iha sitesinden haber ve resimler anlık olarak alabiliyordum. Aynı zamanda bu haberler otomatik olarak facebook ve twitter sayfasında paylşılıyordu. Twitter takipçim 2000 civarı olmuştu ancak site ziyaretçim bir türlü 400 ü geçmiyordu. Sonunda domaini de aboneliği de iptal ettim. Neden tutmadı bilmiyorum ama.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhabalar ;
Ortaokul'dan beri bu habercilik işine merağım vardı lise üniversite olsun hep part-time ve bazende sürekli olarak bu işle uğraştım yerel habercilik yaptım ulusal haber işine giren bir abim var ulusal da bir anda ya da kısa sürede basarı elde edilemiyebilirsiniz yerel habercilik daha iyi olur ajanslara gönderdiğin haberlerden ücret alırsın ayrıca ajanslara üye olup ulusal habercilik yapacaksanız ( ajans haberciliği , yani birazda hammallık oluyor )
kafanıza takılan bir şey varsa pm atın görüşelim merak ettiklerinizi anlatırım size
Çanakkale
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad