-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarim grafik tasarim
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kolay gelsin değerli arkadaşlar.
Belki bir çok kişi haber sitesi kurmak vb. Şeklinde wmaracina konu açmıştır ama ben birazdaha detay istiyorum :)
Ortalama 2 yıldan fazla yerel haber sitesi ile urasmaktayim ama artık kendimi ulusala taşımak istiyorum ve bu ise sıfırdan başlamak istiyorum. Yolumu görene kadar ajanslara kayıt olmak istemiyorum ajans haberlerini biraz özgunlestirip yayınlasam sizce telif hakkı sorunları ile karşılaşırmıyım ? Bir çok haber sitesi mevcut tabii ister istemez rekabet zorlaşıyor sizde rekabet açısından ne gibi çalışmalar yapmalıyım ?
Elimde mevcut olan domaini kullanmak istiyorum. endakika.com sizde domain is görürmü ?
Şuan mobilim hatam varsa kusura bakmayin
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sistem Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hayırlı günler hocam,
Öncelikle hayırlısı olsun. ben de 2012 senesinde aktif olarak haber paylaşımı yaptım. çok ciddi oranlarda trafikler elde ettim. Haberleri özgünleştirsen de haber yapan ajansın ve editörün imzasını taşıyorsa eğer sıkıntı olabilir.
kimi haberler var bütün sitelerde görebilirsin. onları özgünleştirebilirsin. özgün fotoğraf, özgün metin ile yapabilirsin.
ama bunlarla uğraşarak 1 gün içinde kaç haber editleyebilirsin. Editle - sitene ekle - Sosyal mecralarda paylaş. bu uğraştıracaktır seni.
Ayrıca kaliteli bir haber yazılımı ile başlamanı tavsiye ederim. daha sonra değiştirmek zorunda kalmayacağın bir sistem oluştur. ve kesinlikle wordpress haber temalarından uzak dur hocam .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam dediğim gibi yerel haber sitem var ve wordpress kullanıyorum şuana kadar fazla bir sıkıntı yaşamadın ama dediginizi dikkate alicam. Değerli yorumunuz için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Telif hakkından sıkıntı yaratmaz ancak düzenli bir yayın akışı için o şekilde minimum (işten kaytarmayan) 4 kişi gerekiyor. Öte yandan haber sitesi için ben 0'dan başladığımdan biliyorum çok yıpratıcı bir iş, bir süre sonra zor geliyor, işten kaytarma isteği oluşuyor, her şey kafaya takılıyor, istenilen sonuç elde edilmiyor o oluyor bu oluyor. Yılmamak gerekiyor kısaca.
Tavsiye olarak ilk başta aktif sosyal medya hesapları ayarlamaya çalış. Seo çok zorlayacak çünkü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@athynas hocam açıkçası birazda ekip konusunda tereddütlerim var. Yılmadan çalışmayı hedefliyorum ama tek bu iş dediginiz gibi zor. Değerli yorumunuz için teşekkürler.
@tahsinyaman düşüncene saygı duyuyorum hocam dediginiz gibi yorumunuzu dikkate alicam. Değerli yorumun için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Facebook ve Twitter çok önemli.Görüyorsunuzdur facebooktan tık reklamcılığı yapanları
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@narinhosting evet hocam görüyorum bende sosyal medyaya ağırlık vermeyi planliyorum. Yorumunuz için teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
gazeteci, yazar
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-