lostyazilim
tr.link

Hangi Domain? Ne Yapılmalı?

9 Mesajlar 1.508 Okunma
lstbozum
tr.link

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)
Arkadaşlar merhaba,

Günlük 3 saatlik boş vaktim oluyor belki biraz daha fazla diyebilirim elimde 2 tane domain var webdeoku.com ve netokur.com,.net sizce hangisini kullanmalı ve ne yapmalıyım öneriniz var mı arkadaşlar?

Ek Olarak: Ayrıca örnek olarak şu site benimdi yakın zamanda sattım yine aynı temayı kullanmayı planlıyorum veya şu site şuanda annemin o temayı da kullanabilirim.

wmaraci
reklam

ismailweb ismailweb Mühendis Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 349
  • Beğeniler 4 / 52
  • Ticaret 0, (%0)
netokur ile gazeteleri paylaşabilirsiniz ilk aklıma o geldi

size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

ismailweb adlı üyeden alıntı

netokur ile gazeteleri paylaşabilirsiniz ilk aklıma o geldi

Teşekkür ederim, daha farklı düşünceleri olan arkadaşların da fikirleri önemli çünkü kesin birşey yapmak istiyorum.

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Valla netokur kulağa hoş geliyor ama kitap üzerine iş yapman telif kisminda sorun yaratır gazete desen heryer gazete haber sitesi
3 saat emin ol dünya haberi yayınlasan sana yeter ama burası türkiye günde 3 kere gündem değişiyor herşeyden geri kalırsın haber işinde para var mı bence en az 10 k hit gelirse anca kazanırsın
Zor bir domain :(

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

ermaneray adlı üyeden alıntı

Valla netokur kulağa hoş geliyor ama kitap üzerine iş yapman telif kisminda sorun yaratır gazete desen heryer gazete haber sitesi
3 saat emin ol dünya haberi yayınlasan sana yeter ama burası türkiye günde 3 kere gündem değişiyor herşeyden geri kalırsın haber işinde para var mı bence en az 10 k hit gelirse anca kazanırsın
Zor bir domain :(

Anladım, webdeoku.com'a hiç şans vermediniz zaten sanırım ama netokur.com da fena değil teşekkür ederim, başka arkadaşların önerilerini de bekliyorum webrazzi gibi birşey mi açılmalı?

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
webdeoku markalaşabilecek bir domain değil, ek almış kelimeler birbirine eklenmiyor falan gibi nedenleri olabilir, ama netokur'u doğru kullanırsan marka olursun.
Ne yapabilirsin kısmına gelirsek,
Bana kalırsa gazete işine hiç girme. Kitap yorumlarına odaklan. Başlangıçta okuyucuların yorumlarını al; sonrasında kitap satışı dahi yapabilirsin bir yerlerle anlaşarak:
Okuyucuları siteye çekmek için de, kitap tanıtımları yapmanı öneriyorum. Hani kitabı okuyanlar gelse anlatsa, sen okuduğun kitapları anlatsan falan... güzel bir şeyler çıkabilir.

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

Almina adlı üyeden alıntı

webdeoku markalaşabilecek bir domain değil, ek almış kelimeler birbirine eklenmiyor falan gibi nedenleri olabilir, ama netokur'u doğru kullanırsan marka olursun.
Ne yapabilirsin kısmına gelirsek,
Bana kalırsa gazete işine hiç girme. Kitap yorumlarına odaklan. Başlangıçta okuyucuların yorumlarını al; sonrasında kitap satışı dahi yapabilirsin bir yerlerle anlaşarak:
Okuyucuları siteye çekmek için de, kitap tanıtımları yapmanı öneriyorum. Hani kitabı okuyanlar gelse anlatsa, sen okuduğun kitapları anlatsan falan... güzel bir şeyler çıkabilir.

Değerli yorumunuz çok hoş gerçekten teşekkür ederim bunu düşüneceğim

Hangi temayı kullanmayı önerirsiniz? Bunu mu? Yoksa Bunu mu? Yoksa başka bir tema öneriyor musunuz bu konuyla ilgili olarak?

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 832
  • Beğeniler 65 / 138
  • Ticaret 1, (%100)
düzenli olarak üstünde çalışmayacaksan uzun vadeli, her domain aldığında bir proje kurma hevesin olursa verimli bir nane bir şey olmaz. Benim fikrim budur

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

baranos adlı üyeden alıntı

Değerli yorumunuz çok hoş gerçekten teşekkür ederim bunu düşüneceğim

Hangi temayı kullanmayı önerirsiniz? Bunu mu? Yoksa Bunu mu? Yoksa başka bir tema öneriyor musunuz bu konuyla ilgili olarak?

Bunların ikisi de olmaz. Dediğim şeyi blog havası veren bir tema ile yapamazsınız.

Şu anda tema bakacak zamanım yok, isim olarak da aklımda değil ama,
WordPress'in kendi temaları içerisinde Hueman isimli bir tema var; onu kullanabilirsin mesela, ya da ona benzerleri.
Ana sayfada örneğin 3 resimli konuyu yanyana, altına da bir adet daha aynısından ekleyebileceğin temalar var. Kitap kapaklarını öne çıkartarak bu temalardan kullanmalısın.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al