-
Üyelik
26.12.2012
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
EVDEN EVE NAKLİYAT
-
Konum
İstanbul Avrupa
-
Ad Soyad
T** A**
-
Mesajlar
473
-
Beğeniler
108 / 107
-
Ticaret
56, (%100)
Herkese merhaba arkadaşlar
Arkadaşlar bir fırın açmak istiyorum
Fırın odun ekmeği üretimi üzerine olacak,bakkallara marketlere vede direk fırından satış yapacağım ama fırın nasıl bir yerde olsun veya nasıl unlu mamülleri üretmem gerek, müşteriyi nasıl çekerim.
anlayacağınız para kazanmak için neler yapabilirim
aklınıza gelen tüm fikirleri yazmanızı rica ediyorum
şimdiden teşekkür ediyorum herkese
hayırlı forumlar
-
Üyelik
10.11.2014
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
Konum
Trabzon
-
Ad Soyad
M** G**
-
Mesajlar
432
-
Beğeniler
162 / 40
-
Ticaret
2, (%100)
Halkın yaya olarak çok sık geçtiği bir sokakta yer açabilirsiniz. Simit, poğaça, ayrıca hertürlü pide çeşidi (kıymalı, yumurtalı, sucuklu.. vs.) bizim fırıncı işe ilk olarak böyle başlamıştı.
Başka mahalleden adamlar bile gelip ondan alıyorlardı. Tabi birazda çevre gerek.
-
Üyelik
26.03.2014
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
Konum
İstanbul Avrupa
-
Ad Soyad
D** G**
-
Mesajlar
1531
-
Beğeniler
253 / 293
-
Ticaret
1, (%0)
Hocam öncelikle ekmekleri özgün yapın. Backlink falan alın :))
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
Üyelik
18.11.2013
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
Konum
İstanbul Avrupa
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
Mesajlar
2627
-
Beğeniler
77 / 644
-
Ticaret
12, (%100)
Özellikle ramazan ayi kritik aydır pide ustası bulamazsın yada elinde tutamazsın bir bakmışsın komşu fırıncı 500 tl fazla vermiş usta gitmiş
çalışan eleman iyi olursa ekmek satılır odun daha maliyetli ve zor daha önce doğalgaz ile çalışan usta odunun ateşi külü vs uğraşmam deyip gidebilir ama odun ekmeğinin tadi bir başka olur
velhasıl eleman eleman eleman gerisi için tedarikçi kanalı falan ayarlarım ciddi olduğuna inanir ve görürsem
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
Üyelik
15.06.2013
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seo
-
Konum
İstanbul Avrupa
-
Ad Soyad
** **
-
Mesajlar
372
-
Beğeniler
82 / 93
-
Ticaret
6, (%100)
Gevrek kesinlikle yapılsın ve satılsın fırınınızda. Ege'de yapılan gevrekleri inceleyin ve ustasını bulun.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
Üyelik
09.09.2012
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
Konum
Kayseri
-
Ad Soyad
T** A**
-
Mesajlar
3627
-
Beğeniler
1125 / 1130
-
Ticaret
73, (%100)
Öncelikle inşallah başarılı olursunuz.
Lakin bizim burada derler ki çıraklığını yapmadığın bir işin ustalığını yapamazsın derler. Ama gönülden isterim ki işiniz tutsun, çünkü emek sarf edilecek, masraflar çok olacak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
Üyelik
29.04.2014
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Konum
İstanbul Anadolu
-
Ad Soyad
K** Y**
-
Mesajlar
1868
-
Beğeniler
105 / 291
-
Ticaret
9, (%100)
Bir araba alın servisle poğaça simit falan götürün marketlere falan hijyen çok önemli bayat ekmekleri geri getir diğer ekmeği yarı fiyatına al gibi kampanyalarla tanınabilirsiniz. Bayat ekmekleri de çeşitli yollarla değerlendirebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
Üyelik
22.05.2014
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
Konum
İstanbul Avrupa
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
Mesajlar
843
-
Beğeniler
75 / 205
-
Ticaret
53, (%100)
Fırın işi zor iştir, fırıncılara bakarsanız köklü fırıncılar uzun yıllar babadan oğula bu işi yaptıklarını görürsünüz keza çalışanlarınız güvenilir olması gerekir, arkadaşların dediği gibi güvensiz adamlar ramazan dönemleri gibi dönemlerde zaten belli olur, neden köklü fırınlar dedim bu adamların hali hazırda kontakları vardır siz bu adamlar ile tecrübesizlikle fiyatta yarışa giremeyeceğiniz gibi size bulunduğunuz yerde çok daha ucuza bir fiyattan satış yaptırmazlar, İstanbul için konuşuyorum, bu konular üzerine 1-2 olay görmüştüm özelden yazarsanız bilgilendiririm. Aynı şekilde tek tavsiyem bulunduğun yerde okul yoluna yakın ve fırın olmayan işlek bir cadde de fırın açmanız sadece marketlere bakkallara bel bağlamayıp, diğer unlu mamüllerden de para kazanmayı hedeflemeniz daha sağlıklı olacaktır.
-
Üyelik
23.09.2014
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
Konum
Ankara
-
Ad Soyad
Y** D**
-
Mesajlar
255
-
Beğeniler
106 / 70
-
Ticaret
1, (%100)
Ben poğaça , pide, simit vb. yanında değişik ekmek çeşitleride üretmenizi isterim. Hangi ilde açacaksınız bilmiyorum , mesela büyük illerde lavaş bulmak zor , büyük marketlerde satılan lavaşlar yufka gibi incecik oluyor, Urfa'ya gitmişseniz bilirsiniz onların lavaşını , ilgi ne kadar olur pek bilmem ama ben olsam alırdım (fiyata da bağlı tabi.) .
Yani kepeklisi olsun , lavaşı olsun bol çeşit ekmekte üretilmeli. Hatta fırının önüne masa sandalye koyarak ekstra bir kafe hizmetide verebilirsiniz, Simit,poğaça - çay
1 kişi bu mesajı beğendi.
---