-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
EVDEN EVE NAKLİYAT
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Herkese merhaba arkadaşlar
Arkadaşlar bir fırın açmak istiyorum
Fırın odun ekmeği üretimi üzerine olacak,bakkallara marketlere vede direk fırından satış yapacağım ama fırın nasıl bir yerde olsun veya nasıl unlu mamülleri üretmem gerek, müşteriyi nasıl çekerim.
anlayacağınız para kazanmak için neler yapabilirim
aklınıza gelen tüm fikirleri yazmanızı rica ediyorum
şimdiden teşekkür ediyorum herkese
hayırlı forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Halkın yaya olarak çok sık geçtiği bir sokakta yer açabilirsiniz. Simit, poğaça, ayrıca hertürlü pide çeşidi (kıymalı, yumurtalı, sucuklu.. vs.) bizim fırıncı işe ilk olarak böyle başlamıştı.
Başka mahalleden adamlar bile gelip ondan alıyorlardı. Tabi birazda çevre gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Hocam öncelikle ekmekleri özgün yapın. Backlink falan alın :))
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Özellikle ramazan ayi kritik aydır pide ustası bulamazsın yada elinde tutamazsın bir bakmışsın komşu fırıncı 500 tl fazla vermiş usta gitmiş
çalışan eleman iyi olursa ekmek satılır odun daha maliyetli ve zor daha önce doğalgaz ile çalışan usta odunun ateşi külü vs uğraşmam deyip gidebilir ama odun ekmeğinin tadi bir başka olur
velhasıl eleman eleman eleman gerisi için tedarikçi kanalı falan ayarlarım ciddi olduğuna inanir ve görürsem
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Gevrek kesinlikle yapılsın ve satılsın fırınınızda. Ege'de yapılan gevrekleri inceleyin ve ustasını bulun.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Öncelikle inşallah başarılı olursunuz.
Lakin bizim burada derler ki çıraklığını yapmadığın bir işin ustalığını yapamazsın derler. Ama gönülden isterim ki işiniz tutsun, çünkü emek sarf edilecek, masraflar çok olacak.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bir araba alın servisle poğaça simit falan götürün marketlere falan hijyen çok önemli bayat ekmekleri geri getir diğer ekmeği yarı fiyatına al gibi kampanyalarla tanınabilirsiniz. Bayat ekmekleri de çeşitli yollarla değerlendirebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog. / Webmaster
-
-
Ad Soyad
Ü** G**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Fırın işi zor iştir, fırıncılara bakarsanız köklü fırıncılar uzun yıllar babadan oğula bu işi yaptıklarını görürsünüz keza çalışanlarınız güvenilir olması gerekir, arkadaşların dediği gibi güvensiz adamlar ramazan dönemleri gibi dönemlerde zaten belli olur, neden köklü fırınlar dedim bu adamların hali hazırda kontakları vardır siz bu adamlar ile tecrübesizlikle fiyatta yarışa giremeyeceğiniz gibi size bulunduğunuz yerde çok daha ucuza bir fiyattan satış yaptırmazlar, İstanbul için konuşuyorum, bu konular üzerine 1-2 olay görmüştüm özelden yazarsanız bilgilendiririm. Aynı şekilde tek tavsiyem bulunduğun yerde okul yoluna yakın ve fırın olmayan işlek bir cadde de fırın açmanız sadece marketlere bakkallara bel bağlamayıp, diğer unlu mamüllerden de para kazanmayı hedeflemeniz daha sağlıklı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben poğaça , pide, simit vb. yanında değişik ekmek çeşitleride üretmenizi isterim. Hangi ilde açacaksınız bilmiyorum , mesela büyük illerde lavaş bulmak zor , büyük marketlerde satılan lavaşlar yufka gibi incecik oluyor, Urfa'ya gitmişseniz bilirsiniz onların lavaşını , ilgi ne kadar olur pek bilmem ama ben olsam alırdım (fiyata da bağlı tabi.) .
Yani kepeklisi olsun , lavaşı olsun bol çeşit ekmekte üretilmeli. Hatta fırının önüne masa sandalye koyarak ekstra bir kafe hizmetide verebilirsiniz, Simit,poğaça - çay
---