-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Dijital iletişim ve danışmanlık
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Odaklanma açısından sadelikten yana seçimler yapmanı tavsiye ederim. Bir de doğal ışığa olabildiğince yakın ol.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
zemin beyaz, mobilyalar kırmızı ve siyah olursa güzel olur diye düşünüyorum, eklediğiniz fotolarda çok güzel modeller var, home office ne üzerine çalışacaksınız, web-tasarım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam daha iyi bilirsiniz ama sanki, siyah-kırmızı-beyaz kombininin arasında sarı biraz sırıtır gibi. Duvarların beyaz olması arkadaşın da dediği gibi ferahlık verir, alternatif olarak şampanya da düşünebilirsiniz ama bence beyaz en ideali. Koltuk alırken sakın büütçeden kısmayın, en rahat en kullanışlı olanı alın, inanın performasınızı %20-25 arttıracaktır. Ben de çok düşünmüştüm home-office çalışmayı, ama cesaret edemedim. Kurulu düzeni mi bozamadım. Belki benim için daha iyi olacaktı. Ben de spam bloglar ve forex üzerine çalışmayı planlıyordum, ama yapamadım, inşallah sizin için iyi olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
59, (%0)
arkadaşlar o zaman duvarı beyaza boyatıyorum. Masayı beyaz mı yoksa beyaz kırmızı mı ya da siyah beyaz mı alayım koltukları kırmızımı siyah mı alayım